To je to što me zanima!

Khloe o Kendallinoj golišavoj fotografiji: Sjednite i uživajte

Prekrasna Kendall. Visoka moda. Ovo je veliki modni trenutak. Pokaži svima kako se to radi. Obožavam vidjeti sve ove komentare mrzitelja, piše Khloe na Twitteru
Vidi originalni članak

Brojni negativni komentari o golišavoj fotografiji Kendall Jenner (18), naljutili su Khloe (29), njezinu polusestru i najiskreniju članicu obitelji Kardashian. Kendall je na Twitteru objavila fotografiju u prozirnoj majici ispod koje su joj se vidjele bradavice. Khloe nije izdržala pa je stala u njezinu obranu. 

- Prekrasna Kendall. Visoka moda. Ovo je veliki modni trenutak. Pokaži svima kako se to radi. Obožavam vidjeti sve ove komentare mrzitelja. Sjednite i uživajte u pogledu - poručila je Khloe svima onima koji su na društvenoj mreži njezinoj sestri upućivali ružne komentare. 

Reality zvijezda u svom tvitu prisjetila se i golišavih fotografija modela kao što su Cindy Crawford, Naomi Campbell i Kate Moss te je dodala kako ružne komentare onda nije vidjela. 

Bruce Jenner (64), Kendallin otac, također je velika podrška svojoj kćeri. 

- Iako je zabrinut, on zna da je to posao modela. Kendall je divno dijete i Bruce je ponosan na nju, bez obzira na to što radi - rekao je izvor. Kendall je golišavu fotografiju objavila nekoliko dana nakon što je proslavila 18. rođendan. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • jozikaca 04.01.2014.

    Khloe mi se cini kao najpametnija od svih kardashianki

  • MARINELLA_1 06.12.2013.

    cure znaju kako se može zaraditi....imaju brend i nije uopće bitno....volite li ih ili ne..... iskreno .......samo naprijed....nek barem netko uživa...

  • milamajkodisam 21.11.2013.

    e pa hvala što ste me informirali jer inače neznam kako bi izgurao ovaj dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare