To je to što me zanima!

Khloe pokazala vitkiju liniju: Dobila je bitku s kilogramima

Mnogi su komentirali da članica reality obitelji izgleda bolje no ikad. Brojnim obožavateljima podijelila je autograme. Sve je iznenadila mršavijom figurom
Vidi originalni članak

Reality zvijezda pojavila se na dodjeli Kids Choice Awards u Los Angelesu. Khloe Kardashian (28) u uskoj, bijeloj haljini i cipelama na petu u istoj boji predstavila je vitkiju liniju. 

Mnogi su komentirali da članica reality obitelji izgleda bolje no ikad. Brojnim obožavateljima podijelila je autograme, a prije nego što se uputila na dodjelu jednu je djevojčicu i čvrsto zagrlila. 

Khloe oduvijek ima problema s kilogramima, a dok njezine sestre vode brigu o djeci i obitelji, ona se u posljednje vrijeme posvetila svom izgledu. Čini se da je nimalo ne zamaraju medijski napisi o krizi u njezinom braku s košarkašem Lamarom Odomom (33). 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • _petra_ 25.03.2013.

    meni izgleda isto

  • MyaMikic 25.03.2013.

    a super mi je ona ! drago mi je za nju :)

  • KikiMaric 25.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare