To je to što me zanima!

Kićo nema za lijekove: Zadužio sam se zbog moždanog udara

Slabinac se nakon izlaska iz bolnice suočio s teškom financijskom situacijom. Morao je platiti troškove liječenja, a kako nije radio, nije mogao plaćati rate kredita
Vidi originalni članak

Kad sam u siječnju završio u bolnici i imao osjećaj da će moja borba s bolešću loše završiti, izmolio sam očenaša kaokoliko nikad u životu, kaže Krunoslav Kićo Slabinac (67).

Pjevač je početkom godine imao moždani udar i bila mu je oduzeta bila desna strana tijela. Dugo se u bolnici borio za život, a nakon dugotrajnog oporavka ponovno vozi automobil.Nakon izlaska iz bolnice suočio se s teškom financijskom situacijom. Morao je platiti velike troškove liječenja, a kako nije radio, nije mogao ni plaćati visoke rate kredita. Zadužio se, kaže Kićo, čak i u ljekarni:- Nasreću, vlasnica mi je prijateljica pa mi je omogućila da lijekove platim poslije. Želio bi otići u slovenske toplice na rehabilitaciju, ali dodaje, ni za to nema novca.

- Stranka HDSSB mi je početkom rujna ponudila da sudjelujem u njihovoj kampanji, čime bih pokrio dio dugova i mogao se liječiti u toplicama. U posljednji tren su otkazali suradnju, a već sam odbio druge ponude - kaže pjevač.

Kićo se sprema na dvotjednu turneju u Kanadu kako bi si mogao platiti liječenje.

- U situaciji sam da se nakon 50 godina karijere borim za egzistenciju - kaže pjevač.

Kad se potpuno izliječi, Kićo Slabinac namjerava napisati knjigu o svojem životu.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • picuskin 25.11.2011.

    E pa Kićo javi se Jadranki,ona će ti odmah poslati avion vlade da te odvede u najbolje Evropske toplice,kupiti ti odjelo i slikati se s tobom za televiziju.Ti si to zaslužio,nisi se đaba borio za demokraciju u Saborskom restoranu i skupljao salo koje ti je sada glave došlo.Nisi đaba dizao ruku za zakone koji nas obične građane tretiraju kao stoku.Zadužio si ovu državu i ovaj narod,dobi si Saborsku mirovinu,ako ti nije dovoljno daj adresu ja ču ti pomoći sa svojom mirovinom od 1313kn za 30.g. rada.

  • Totto_1 25.11.2011.

    Kićo, jeli to moguće? Ako je istina, priložiti ću ti ja od svoje mirovinice!

  • konjina 24.11.2011.

    kićo probaj ponovo smislit bolju priču

Komentiraj...
Vidi sve komentare