To je to što me zanima!

Kićo Slabinac nije zadovoljan: Pogrešno su shvatili pjesmu

U devetoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pobijedila je Ana Maras Harmander. Pozornost je svojim nastupom privukla i Žanamari, koju je komentirao Kićo Slabinac
Vidi originalni članak

Među sjajnim nastupima u sinoćnoj emisiji istaknula se Žanamari Perčić, koja je imala zahtjevan zadatak - postati Krunoslav Kićo Slabinac i otpjevati singl 'Zbog jedne divne crne žene'. Žanamari je bila presretna zbog tog zadatka, a na transformaciji joj je čestitao i Krunoslav. Za Dnevnik.hr prokomentirao je njen nastup.

- Ja mislim da je imala težak zadatak i da je mogla birati, ne bi sigurno izabrala mene. Ona je dobra pjevačica i čestitam joj na trudu, sigurno se jako namučila. Akcent su stavili na moj vibrato u vokalu koji je teško skinuti, pojavljuje se uvijek na pravom mjestu i u točno određenoj mjeri i nije ga lako skinuti. Ja ga ne namještam, već proizlazi iz mog osjećaja - kazao je Krunoslav. Što se tiče boje glasa, kaže Kićo, Žanamari je bila blizu jer joj je tonalitet odgovarao, a kad je garderoba u pitanju, mislio je da je on na pozornici.  

- Što se tiče boje glasa, bila je blizu jer joj je tonalitet očito odgovarao, jer u principu muški i ženski glas u oktavi zvuče ekvisono - dodao je.

- Uloga crne žene je bila pretjerano iskarikirana, na momente vulgarna. Što se tiče poante pjesme i teksta, nije pogođena, dapače bila je shvaćena pogrešno, u pjesmi nije odletjela crna žena, nego sam odletio ja s pticom srebrnih krila, a ona je ostala tamo daleko u noći, u New Yorku - nasmijao se, ipak, od srca vidjevši kako je izgledao i kako se odijevao sedamdesetih, kad je pjesma bila na vrhuncu. 

- Žanamari bi me mogla uspješno prezentirati na mojim gažama kad bi kroz priču publici želio pokazati kako je to nekad davno izgledalo i zvučalo - dodaje Slabinac.

- Mislim da žiri uopće nije shvatio koliko težak zadatak je imala Žanamari, jer nije jedan žestoki kritičar rekao i napisao da je Kićo Slabinac jedan i neponovljivi i da su Žanamari trebali čestitati na tome koliko je bila blizu i na visini svog zadatka. Sve čestitke Žanamari, i želim joj puno uspjeha u životu i karijeri - , zaključio je Slabinac.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Idi na 24sata

Komentari 25

  • BLAGICA 21.11.2016.

    Svakako je bila bolja od POBJEDNICE

  • PATRICIA 21.11.2016.

    Zana je bila odlicna.E sad,da otpjeva bas kao on,prilicno nemoguce.Sve u svemu,cestitke Žani!

  • UrsaMinor 21.11.2016.

    Žana je bila prilično dobra, Kićo ju je podržao, poslao par dobrih želja. Lijepo i pristojno. Ne kužim kak su neki ljudi na temelju ovog članka došli do Jugoslavije i da li se trebala raspasti itd....

Komentiraj...
Vidi sve komentare