To je to što me zanima!

Kike napušta 'Farmu', Ava i Žana bore se za ostanak

Ronioca je produkcija showa odvela na liječnički pregled na kojem su zaključili da mu je potreban operativni zahvat. Žana Štrbac je druga duelistica
Vidi originalni članak

Ronioc je posljednjih nekoliko dana na 'Farmi'  trpio bolove, pa ga je produkcija reality showa odvela na liječnički pregled. Preporučili su mu operativni zahvat zbog ukliještenosti živca. Kako se Kristijan Curavić (35) ne bi izlagao dodatnom naporu i riziku, u četvrtak navečer napustit će farmu u Kloštar Ivaniću i pripremiti se za kliničko liječnje, koje ga očekuje za nekoliko dana. Kike sustanarima nije zadnjih dana otkrio da ga nešto boli. Od početka 'Farme' isticao je kako mu nedostaje Nikolina Pišek.

AVA IZABRALA ŽANU, A JELENA SE RASPLAKALA
Ava Karabatić na obiteljskom sastanku izjavila je da joj je bilo teško donijeti odluku o drugom duelistu.
- Nadam se da se nikom nisam zamjerila. Imam svoje oči i intuiciju i neke stvari sam shvatila. Ne volim osobe koje se prave da su dobre sa mnom,a zabit će mi nož u leđa - rekla je manekenka. Naglasila je da joj nijedna farmerica nije ništa napravila, ali se ipak odlučila za Žanu.
- Po drugi put idem u arenu! Borit ću se i neću prepustiti samo tako, njoj - rekla je voditeljica. Nakon što ih je Drele poslao van, Jelena se zaplakala. Ava joj je rekla da joj odabir nije bio lak, ali da je igra takva.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Sony Anderson 15.04.2010.

    ženske na farmi su kuje proračunate od prve do zadnje

  • fijolica 15.04.2010.

    Ono kaj mi najviše ide na živce to forsiranje: Kike pa Kike! Stari konj se zove Kristijan!!!

  • skolic3 15.04.2010.

    ma yesss,kako ne.... to mu draga plastičnjača sredila da se izvuče jer nemre gledat kako ga kokoši deru..

Komentiraj...
Vidi sve komentare