To je to što me zanima!

Killed a Fox uživo i unplugged na 1000 metara iznad Zagreba

Nakon odličnog singla i spota za pjesmu Hive, od benda koji je dio sve popularnijeg zagrebačkog kolektiva House of Pablo stiže nam live video za pjesmu Moonchaser
Vidi originalni članak

Ljeto je ove godine zakazalo i sakrilo nam i sunce i mjesec, no zagrebački Killed a Fox ipak su uspjeli pronaći jedan vrući dan i iznad grada probali "uloviti" taj isti mjesec.

Nakon odličnog singla i spota za pjesmu Hive , od benda koji je dio sve popularnijeg zagrebačkog kolektiva House of Pablo stiže nam live video za pjesmu " Moonchaser ", a za sve je zaslužna DSP Sessions ekipa koja je još jednom napravila sjajan posao.

Album " Spring of Sloth and Haze " izašao je pod okriljem Geenger Recordsa i mahom pokupio odlične kritike glazbenih stručnjaka , ali i publike koja je ovaj bend do sada skrivala kao jednu od bolje čuvanih tajni hrvatskog undergrounda .

Iz benda poručuju kako nas na jesen očekuje još jedan singl , a oni u međuvremenu kreću i s radom na novom albumu od kojeg se već sada puno očekuje. Do tada, kratki izlazak iz 'studijske pećine' dogodit će se 17. listopada u zagrebačkom klubu Kset gdje 'foxi' nastupaju uz sjajan mađarski bend Apey & The Pea .

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare