To je to što me zanima!

Kilmer se oglasio: 'Nemam rak, Douglas je krivo obaviješten'

Michael Douglas nedavno je izjavio da se Val Kilmer bori s rakom te da je to razlog zbog kojeg se povukao iz javnog života. Val Kilmer odlučio je demantirati glasine
Vidi originalni članak

Volim Michaela Douglasa, ali nije dobro obaviješten. Posljednji put sam s njim pričao prije dvije godine, kada sam ga zamolio da mi preporuči specijalista koji mi može postaviti dijagnozu za kvržicu u grlu. Zbog toga sam morao prekinuti putovati sa svojom predstavom Citizen Twain. Na kraju su me pregledali stručnjaci iz sveučilišta u Kaliforniji te zaključili da nemam rak, napisao je na Facebooku Val Kilmer (56).

Michael Douglas (72) je tijekom nedavnog gostovanja u emisiji Jonathana Rossa rekao da Kilmer boluje od raka jezika, iste vrste raka koja je njemu samom dijagnosticirana prije šest godina. 

- Situacija ne izgleda dobro za Vala. On je u mojim molitvama - rekao je Michael. 

Već godinama kruže glasine da Kilmer boluje od raka, a Douglasova izjava još je više zabrinula Valove fanove. Bivši 'Batman' također je progovorio o glasinama da se zbog svoje vjere naziva 'Christian Science' nije liječio. 

- Neki krivo misle da ne govorim o svojim privatnim problemima jer se ne brinem o zdravlju te se samo oslanjam na ljubav i molitvu. To ne može biti dalje od istine - napisao je glumac koji kaže i da, unatoč glasinama da je bolestan, on radi na filmovima i predstavama te poziva sve koji se žele uvjeriti da je 'živ i zdrav' neka ga dođu gledati u kazalište u Kaliforniji. 

Iako je Douglas javno špekulirao o njegovom zdravlju, Kilmer mu to, kaže, ne zamjera jer je Michael dobar prijatelj s vođama njegove vjere. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Miške 02.11.2016.

    M. Daglas je i ovim činom pokazao kakovo je s... rmeće.

  • lopovi od 1902 02.11.2016.

    Nedaj se nick rivers...

  • povijest činjenica 02.11.2016.

    V.Kilmer mi se deifinitvno smučio kada je supruzi Joanne Whalley (također poznatoj glumici) želio uskratiti plaćanje alimentacije za dvoje zajedničke djece nakon razvoda. Na sve je načine pokušavao izbjeći takav "trošak" i to za mene nije nikakav muškarac ni otac. Točka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare