To je to što me zanima!

Kim Cattrall: Zbog Samanthe svi misle da znam sve o seksu

Glumica misli kako je njena uloga u seriji 'Seks i grad' pomogla mnogim ženama da budu otvorenije u razgovorima o seksu i priznaju partnerima što im fali u krevetu
Vidi originalni članak

Gledajući Kim Cattrall u seriji 'Seks i grad' dalo bi se zaključiti kako je i privatno prava stručnjakinja na području seksa, no 55-godišnja glumica tvrdi da tome nije tako.

- Nisam ekspert za seks i zbilja sam bila pod velikim pritiskom kad se serija tek počela snimati jer su svi imali dojam da o seksu znam sve - rekla je Kim te dodala kako dugo vremena nije bila zadovoljna svojim seksualnim životom. 

Glumica smatra kako je serija u kojoj ona glumi pohotnu Samanthu pomogla ženama da budu otvorenije u pričama o seksu i priznaju svojim partnerima što im nedostaje u krevetu.

- Jedna od boljih stvari u 'Seksu i gradu' je što se seksualnost prikazuje na jedan duhovit način - zaključuje Cattrall.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mimozica 26.06.2012.

    covjek uci dok je ziv... a i tako je bila puno pozitivnijii lik od ne carrie, carrie stalno hoda sa cikom u ustima, znaci ima losa pluca i los zadah... samantha pusi prave stvari, to je prava igracica :)

  • segor19871211 26.06.2012.

    Samantha mi je bila najdraža,a ne ona Carry koja bi rezala žile svaki put kad je "faca" ostavi

  • gandi1 26.06.2012.

    Bila je super u seriji, zaslužila je Oskara :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare