To je to što me zanima!

Kim Duji: Nisam ti ja kriva što je Maja ispala iz showa

U HTZ kući posvađali su se Kim i Duje. Ona više nije mogla slušati prigovaranja od četiri muška sustanara da ne sudjeluje u kućanskim poslovima
Vidi originalni članak

Preostala četiri muška kandidata zamjerila su Kim Verson (16) da ne sudjeluje u kućanskim poslovima i da ignorira cimere. Ona te kritike više nije mogla slušati pa je Duji Stanišiću (22) rekla što joj smeta kod njega.
- Stalno me ponižavaš i omalovažavaš pred kamerama. Stalno mi dobacuješ. Jučer sam ti otvoreno rekla da nisam ja kriva što je Maja ispala - kazala je Kim Duji.
- Ti zbilja misliš da je meni krivo to što je Maja ispala, a ne ti - upitao ju je Duje, a ona mu je odgovorila potvrdno. Šuškalo se kako su se Duje i Maja zaljubili. Maja Malić (21) nedavno je rekla da su se zaljubili još na audiciji u Varaždinu. Shvatili su, kako Maja kaže, da je sve krenulo prebrzo i da nisu još spremni za nešto ozbiljnije.
- Zavela me prekrasnim osmijehom, ali naša veza ne bi opstala jer ja živim u Petrčanima kraj Zadra, a ona u Puli. Daleko od očiju, daleko od srca - kazao je nedavno Duje.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • lutomar 13.05.2010.

    Mala ne daj se isprovocirati.....Duje je samo ljubomorna pap**na. Jedva čekam iduću emisiju i onu legendarnu Danijelinu...Duje ti si najslabija karika..........ZBOGOM

  • _christine_ 13.05.2010.

    Duje nisi smiješan..ni zanimljiv..bezveze si. Ispadni više da te ne moram gledat kako se kreveljiš.

  • green_eye 13.05.2010.

    eto dvoje koji su mi favoriti se posvađaju... ali moram reći, bravo Kim nek si mu osbrusila stvarno je bezobrazan! ne daj se mala!!! ;o) a duje nek se malo spusti na zemlju... na početku je bio zanimljiv i fora al sad je već isfurano to sve u vezi njegovih sprdnji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare