To je to što me zanima!

Kim ima psorijazu: Karijera mi je gotova, ja MORAM biti lijepa

Starleta je neutješna jer joj je liječnik rekao da ima psorijazu koja nije izlječiva. Kako zarađuje poziranjem u badićima, Kim se boji da je više nitko neće angažirati
Vidi originalni članak

Kad se udebljam samo jednu kilu, novine su pune priča kako se prežderavam i ne mogu težinu držati pod kontrolom. Zamislite samo što će se dogoditi kad saznaju da imam psorijazu, neutješna je bila Kim Kardashian (30).

U posljednjoj epizodi reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' Kim je otišla na pregled kod liječnika jer joj se na nogama i po trbuhu pojavio osip. Mislila je da će ga se riješiti mazanjem kremom, ali doktor joj je rekao da ima psorijazu koja nije izlječiva. 

- Gotovo je! Budućnost mi je uništena. Posao mi je pozirati u kupaćim kostimima i biti lijepa. Ljudi nemaju pojma pod kolikim sam ja pritiskom da stalno izgledam savršeno - kukala je Kim. 

Uz stres i ubrzani tempo života, razvoju bolesti u slučaju starlete pridonijela je i genetika. Naime, Kimina majka Kris Jenner (55) također ima psorijazu i dobila ju je kad je bila stara kao što je Kim sada. 

- Mjesecima sam se uspavljivala i budila u suzama - kaže Kris koja je kćeri velika podrška.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • gnjure 29.07.2011.

    nije krava naucila orat...ma bogati, sad ce ona fino dobit(kupit) neku emisiju i nastavit mlatit pare.....nova oprah...para na paru, uš na fukaru...

  • zekozeki 28.07.2011.

    eh, zao mi je ako ima psorijazu.. samo zato jer je bolest. ajde, neka se i ti malo pomucis osim "slikanjem".. hahhaha

  • navi1 28.07.2011.

    ma obicna alergija ajde majke ti bice jela rice ili morskih pladova pa izbacilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare