To je to što me zanima!

Kim izbacila nakit iz vile: Čuva ga sada naoružano osiguranje

Reality zvijezda Kardashian još je istraumatizirana zbog prošlogodišnje noći u Parizu kada su joj pljačkaši upali u luksuzni apartman, uperili pištolj u glavu te ukrali nakit u vrijednosti 107,2 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (37) i Kanye Westa (40) uselili su nedavno u novu vilu u ograđenom kvartu Hidden Hills u Kaliforniji. Reality zvijezda i reper mjesecima su radili na njezinu uređenju, a Kardashian je donijela novo 'prvo' pravilo doma. 

- Nema više držanja skupocjenog nakita u vili. Ne želim više nikada biti meta okrutnih lopova - povjerila se Kim bliskim prijateljima. Dodala je kako je još uvijek istraumatizirana zbog prošlogodišnje pljačke u Parizu. Ogromnu zbirku skupocjenog nakita vrijednu milijune dolara pohranila je u sef na tajnoj lokaciji. 

- Moje dragocjenosti su sad pod stalnim nadzorom kamera i naoružanog osiguranja. Barem mirno spavam - rekla je Kim. Američkoj starleti, koja s reperom ima kći North (4) i sina Sainta (2), pljačkaši su u listopadu 2016. upali u luksuzni pariški apartman i uperili joj pištolj u glavu te ukrali nakit u vrijednosti 107,2 milijuna kuna. Kim je mjesecima nakon toga imala noćne more i tri puta tjedno šla na razgovor kod psihijatra. 

Njezina majka, Kris Jenner (62), navodno namjerava od Kimine traumatične noći napraviti film i na tome dobro zaraditi.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Čavoglavi Hrvat 03.01.2018.

    Pljacka nije proslogodisnja.

  • 03.01.2018.

    Svaka umjetnina ima svoju vrijednost......:))))))))

  • Boki8 03.01.2018.

    Nisam njen simpatizer ili cura kao ona ali ima nesto specialno sestre su joj bizuterija slave kopije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare