To je to što me zanima!

Kim je pod velikim pritiskom, nestabilna je i ispada joj kosa

Starleta sve slabije podnosi to što njen suprug mora sve kontrolirati. Reper suprugu traži čak i da odustane od reality showa, Kim je pod stresom i jer želi smršaviti
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (33) pod tolikim je stresom da joj kosa ispada, te je psihički i emocionalno potpuno nestabilna, tvrdi izvor koji je sve ispričao za The National Enquirer, prenosi Radar Online. Svemu je kriv njen suprug Kanye West (37) s kojim je u braku pet mjeseci. Reper voli imati sve pod kontrolom i Kim to više ne može trpjeti. Navodno od nje traži i da prestane snimati reality 'Keeping Up With the Kardashians'. Isti izvor tvrdi da je Kim sada razapeta između supruga i svoje majke i sestara, a pod dodatnim je pritiskom i jer želi smršaviti. 

Rastresena Kim nedavno je u Parizu zaboravila kćer North (1) u hotelu. Došla je do auta i shvatila da joj nešto nedostaje pa se vratila po djevojčicu.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Gaylord 09.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Gaylord 09.10.2014.

    Onoga dana kada je uzeo 5 minuta slave na dodjeli MTV-a on za mene je gnjida. . . Tinejdjerica od 18 godina dobije Grammya a on ju popljuje pred cijelom Amerikom . . i u potpunosti se slazem sa 50centom sto je sve izgovorio za njega ! ! !

  • kraljica14 09.10.2014.

    nije zaboravila bebu , objasnila je zena po svim novinama vani, vec je izasla da provjeri ima li auto baby stolicu. kad je vidila da ima, otisla je unutra po dijete, koje je bilo u babysitterice

Komentiraj...
Vidi sve komentare