To je to što me zanima!

Kim je zaposlila nutricionista i dva trenera, ne želi se udebljati

Trudna Kim Kardashian boji se da će se do ljeta previše udebljati. Zbog toga je angažirala dvojicu trenera i nutricionista koji su surađivali s Jennifer Lopez
Vidi originalni članak

Unatoč trudnoći starleta svaki dan ide u teretanu. Kim Kardashian (32) boji se da će se, do ljeta kad treba roditi, previše udebljati. Zbog toga je angažirala dvojicu trenera i nutricionista koji su surađivali s pjevačicom Jennifer Lopez (42).

Već su joj izradili program vježbanja nakon porođaja, a nedavno se pohvalila da je uspjela povećati mišićnu masu i riješiti se celulita.

- To će biti tako strašno, moja stražnjica će biti jako velika - jadala se starleta u reality showu 'Kim and Kourtney Take Miami'.

Nedavno je na Twitteru napisala da ne može zaspati jer cijelu noć traži vježbe koje pomažu kod uklanjanja podbratka jer se užasava da ga ne dobije.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • veky777 14.02.2013.

    Umjesto da bude sretna što je zatrudnila bez problema i da joj zdravlje još nerođenog djeteta bude najvažnije, ona se zamara ovakvim idiotarijama...Bože, kome Bog djecu da, a onima koji ih obožavaju i tko bi bili puno bolji roditelji...ne da. Žalosno!

  • nikky552 14.02.2013.

    a ona ko da ne zna sta se dogada u trudnoci. PA NORMALNO DA CES SE UDEBLJATI...

  • chelseaMG 13.02.2013.

    teško, ali zar više ne voliš svoje tijelo, zar ne prihvaćaš da si takva kao što si to govorila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare