To je to što me zanima!

Kim Kanyeu strogo zabranila da razgovara s drugim ženama

Kardashian je u posljednje vrijeme stalno loše raspoložena, a zbog toga je i reper mrzovoljan. West ne smije razgovarati s bivšm Amber Rose, ali ni s Ritom Orom
Vidi originalni članak

Iako je Kim Kardashian (33) pod stresom jer njen suprug sve mora kontrolirati, ima i ona poneka pravila za njega. Ljubomorna starleta ne želi da Kanye West (37) razgovara s drugim ženama. Kako kažu prijatelji, ima ona povjerenja u njega, ali ne i u druge žene.

Naime, nakon što su Kanyeova bivša Amber Rose (30) i Wiz Khalifa (27) predali zahtjev za rastavu, Kim je Westu strogo zabranila da je nazove. Osim Amber, reper ne smije ni pomisliti da razgovor s Ritom Orom (23), bivšom djevojkom Kiminog brata Roba (27). 

- Kim misli da Rita bolesno ambiciozna pa se ne bi ustručavala spavati s Kanyeom ako bi to pomoglo njenoj karijeri - rekao je izvor za Radar Online i dodao da je njena paranoja sada na vrhuncu te da je često lošeg raspoloženja pa je i Kanye mrzovoljan. Kim je pod stresom i zbog toga što želi smršaviti, a sve se odrazilo i na njeno zdravlje pa joj ispada kosa i emocionalno je nestabilna.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Žir3 15.10.2014.

    Kako, a ja jučer s njim bila u Pevecu..

  • _petra_ 15.10.2014.

    nenormalni,oboje

  • MyaMikic 14.10.2014.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare