To je to što me zanima!

Kim Kardashian će zaraditi 1,1 milijardu kuna od svoje igrice

Igrica u kojoj je cilj postati celebrity mogla bi biti najprofitabilniji starletin projekt do sad. Aplikacija je besplatna, ali stvari u igrici, poput odjeće i šminke, treba kupiti
Vidi originalni članak

Od kada je 25. lipnja puštena u promet, igrica 'Kim Kardashian: Hollywood' druga je na listi najskidanijih besplatnih mobilnih aplikacija na servisu iTunes.

Iako je igrica besplatna, Kim Kardashian (33) godišnje bi od nje mogla zaraditi 1,1 milijardu kuna, piše Daily Mail. Igrica je to u kojoj je cilj postati celebrity, a Kim je snimila i svoj glas koji vodi korisnike kroz igricu. Odjeću, nakit, kozmetiku i sve ostale detalje koje lik u igrici treba imati kako bi napredovao potrebno je kupiti pravim novcima. Ekvivalent od 5000 dolara u igrici je 30 kuna, a par cipela u igrici košta 4000 dolara. 

Koliko se igrica svidjela ljudima govori i činjenica da je korisnici uglavnom ocjenjuju najvišom ocjenom od pet zvijezdica.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • hadred18 15.07.2014.

    Eto savjeti djevojkama, budite nitko i ništa, pa snimite pornić, svi će vas znati, bit ćete slavni, i zvat ćete se starlete. I to vam je najunosniji posao haha

  • WOMANIZER 15.07.2014.

    pročitao sam negdje kako je netko zbog te igrice ubio brata! :/ ....a netko pak potrošio 4000 pravih dolara.

  • Biggy86 15.07.2014.

    Ajd koliko moraš biti blesav da ti tak šta bude zabavno i bacat novce na to

Komentiraj...
Vidi sve komentare