To je to što me zanima!

'Kim Kardashian i Beyonce su nam promijenile pojam ljepote'

Demi Lovato zahvalna je glazbenoj divi i starleti što su pomogle brojnim ženama da se osjećaju dobro u svojoj koži. I sama je prije bila mršava, a s oblinama je sretnija
Vidi originalni članak

Mlada pjevačica zahvalna je kolegicama Beyonce (32) i Kim Kardashian (33) što su uvele revoluciju u ono što njena generacija smatra lijepim. U razgovoru za Access Hollywood Demi Lovato (22) je rekla da su svi njeni idoli, dok je odrastala, bili ozbiljno premršavi, ali da su starleta i glazbena diva to promijenile. 

- Žene poput Beyonce i Kim Kardashian zaslužne su što današnje generacije imaju drugačiji pojam ljepote. Mislite što god želite o Kardashiankama, ali stvarno su pomogle brojnim ženama da se osjećaju dobro u svojoj koži i ja to želim prenijeti dalje - rekla je Demi koja je i sama prije bila mršava i nesretna te je dodala da je danas sretnija s oblinama i da se osjeća zdravije.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • alladin_1 31.08.2014.

    TO je ono što se traži, uski struk, ravan trbuh, bokovi, i čvrsti guzovi. Nitko nema ništa protiv takvih oblina. Kod nas se žene furaju na "obline", tipa tri šlaufa oko trbuha.i onda mi još izbaci debele sise ravno pred lice. TO nisu obline, to su debeli morževi.

  • Galeb i ja 30.08.2014.

    Te dvije taj pojam sigurno nemogu promijeniti.

  • Queen24 30.08.2014.

    Mislim da Kim ima malo više od "oblina"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare