To je to što me zanima!

Kim Kardashian je nauljenom i golom guzom 'srušila' internet

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Za naslovnicu časopisa Paper, Kim je na sebi imala samo ogrlicu, naušnice i rukavice, a haljinu je spustila do ispod stražnjice. Starleta se našalila na svoj račun
Vidi originalni članak

Ima svoju modnu kolekciju, kozmetičku liniju, reality je zvijezda, no i dalje je najpoznatija po svojim oblinama. Iako je Kim Kardashian (34) nedavno također pozirala sasvim gola, odlučila se na još jedno takvo fotografiranje. Za naslovnicu časopisa Paper opet je pokazala stražnjicu na kojoj je čak i balansirala s čašom šampanjca, dok je u rukama  držala bocu. Za naslovnicu je na sebi imala samo ogrlicu, naušnice, rukavice, a haljinu je spustila do ispod stražnjice. 

Fotografije je još u rujnu snimio Jean Paul Goude  na tajnoj lokaciji u Parizu.

'Ruši' internet je natpis koji stoji na naslovnici uz Kiminu fotografiju. Kim je fotografije objavila na Instagramu i našalila se na svoj račun. 

- A kažu da nemam nikakvog talenta. Pokušajte balansirati s čašom šampanjca na stražnjici - napisala je Kim na društvenoj mreži. 

Idi na 24sata

Komentari 257

  • Galeb i ja 13.11.2014.

    Srusiti ce se i ona kada ju ta guzicetina jednoga dana pretegne.

  • cyber 13.11.2014.

    Neznam za vas al ja joj ne bi oprostio ;) Evo i prednje strane,limarija ko nova + odlicni farovi :D http://www.celebjihad.com/celeb-jihad/images/kim_kardashian_nude_selfie2.jpg

  • gvendilin2 13.11.2014.

    Kako je srušila internet kad radi. Možda u Sjevernoj Koreji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare