To je to što me zanima!

Kim Kardashian o uspjehu svoje obitelji: 'Prevarili smo sustav'

Obitelj Kardashian postala je popularna kad je krenuo njihov reality show 'Keeping Up with the Kardashians' u listopadu 2007. godine. Snimali su 14 godina, a iza sebe imaju 20 sezona. Sad imaju novi show ' The Kardashian'
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (43) otkrila kako je iznenađena uspjehom svoje obitelji, pišu strani mediji. 

SVE U BLAGDANSKOM RUHU Kim ne štedi! U dvorište stavila tisuće lampica pa se pohvalila

'Prevarili smo sustav i uspjeli!'

Uoči proslave rođendana Scotta Disicka, bivšeg supruga njezine sestre Kourtney Kardashian Barker, prisjetila se svojih početaka i priznala kako je šokirana ogromnim uspjehom i slavom svoje obitelji.

- Ljudi, prevarili smo sustav. Uspjeli smo. Odgonetnuli smo kako stvari stoje i uspjeli! - rekla je Kim.

Za nju je nevjerojatno što su postali javne osobe, a Scott se našalio kako je i on sumnjao da će show 'The Kardashian' postati popularan.

- Ne bismo uopće trebali biti ovdje, kako smo dospjeli na ovu cool zabavu? Nismo bili cool djeca, kako smo uspjeli? - dodala je.

NIJE IM BILO JASNO... Kardashianka zbunila je fanove svojim novim izgledom: 'Jel ovo Beyonce ili Kim? Isto izgledate'

Kim je težila slavi i novcu

No, kasnije je priznala kako je uvijek težila slavi. 

- Novac je uvijek bio cilj, ali bila sam stvarno opsjednuta slavom. Slažem se s time da slava može stvoriti ovisnost, ali sada imam drugi fokus - rekla je za Vogue Arabia u rujnu 2019. godine, prenosi People.

Reality zvijezda je odnedavno postala i glumica pa je u 12. sezoni serije 'American Horror Story' utjelovila lik žene koju nadnaravna sila sprječava da ima dijete.

Podsjetimo, obitelj Kardashian postala je popularna kad je krenuo njihov reality show 'Keeping Up with the Kardashians' u listopadu 2007. godine. Snimali su 14 godina, a iza sebe imaju 20 sezona. Nastavili su snimati svoj privatni život u novom showu pod nazivom 'The Kardashians' koji se prikazuje na Hulu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare