To je to što me zanima!

Kim Kardashian se vratila i napravila 'čistku' na Twitteru

Američka reality zvijezda se nakon traumatičnog događaja povukla iz javnosti i otkazala pojavljivanja na eventima. Ipak, sada se 'ukazala' na Twitteru
Vidi originalni članak

Khloe Kardashian (32) prije nekoliko dana u showu Ellen DeGeneres rekla je kako je njezina sestra u vrlo lošem stanju, ali sudeći prema promjenama na njezinom Twitteru, moglo bi se zaključiti da se Kim Kardashian (35) ipak polako sprema vratiti na društvene mreže.

Naime, reality zvijezda je u srijedu s popisa ljudi koje prati izbrisala njih nekoliko i tako prekinula šutnju na društvenim mrežama na kojima nije bila aktivna od pariške pljačke.

Njezini brojni fanovi danima su slali poruke podrške starleti koja na iste nije odgovarala pa se sada nadaju da će se njihova omiljena zvijezda vratiti u punom sjaju.

Podsjetimo, Kardashianka je opljačkana prošlog tjedna u Parizu. Ukraden joj je nakit, a šteta se procjenjuje na 107,2 milijuna kuna. Kim je policiji navodno rekla da su njezini pljačkaši bili totalni amateri, a izvori bliski američkoj reality zvijezdi tvrde da se kriminalci nisu mogli dogovoriti kako će izvesti pljačku.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • kung fu panda 13.10.2016.

    kupus mi se ukiselio trebalo bi probat sarmu zavit

  • montello 13.10.2016.

    ništa bez kim

  • vozi Miško 13.10.2016.

    Vrijeme je za novu pljačku da se ušutka ovu gluper.u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare