To je to što me zanima!

Kim ljubomorna na maloljetnu sestru: Ti si vitka, a ja debela

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pogledajte to tijelo i recite da niste ljubomorni! Ja sigurno jesam. Kad bih bar mogla izgledati ovako, komentirala je Kim svoju maloljetnu sestru Kendall Jenner (17)
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (32) trudna je šest mjeseci. Stalno se žali kako mora jako paziti što jede jer joj se sve prima i čini joj se da će eksplodirati. Sad kad je tako punašna, nedostaje joj seksi linija zbog koje je postala slavna - velika stražnjica, istesani trbuh i struk te bujne grudi. 

- Pogledajte to tijelo i recite da niste ljubomorni! Ja sigurno jesam. Kad bih bar mogla izgledati ovako - komentirala je Kim svoju maloljetnu sestru Kendall Jenner (17). 

Kendall je ležala na ležaljci uz bazen, a Kim joj se prišuljala straga i snimala je. Video je objavila na Twitteru, a u njemu se pojavljuje i Khloe Kardashian (28) koja se također divi i zavidi sestrinoj vitkosti. 

- Nisi normalna! Snimaš me kao neki voajer. Stvarno si ljigava - rekla je Kendall sestri. Kim joj je rekla da nije ljigava već da joj jednostavno zavidi na vitkoj liniji budući da njoj sad svi govore da je debela. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Freeda 15.04.2013.

    Ljubomorna na sestru??!!!to ne mogu shvatiti a ni to sto je ta Kim opterecena s linijom koju nije imala ni prije trudnoće.ona očito još nije svijesna da je trudna....a niti kuzi da ona i sestrica nisu fizički iste...svašta...

  • snork 15.04.2013.

    obična cura po ničemu posebna.

  • WOMANIZER 15.04.2013.

    cura je žgoljava, tanka i ravna, al nek ona ima "savršeno oblikovano tijelo"! lol....što god to značilo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare