To je to što me zanima!

Kim ostavila veliku napojnicu, a sve je počastila i dekolteom

Kad se zaputila u kupovinu luksuznim trgovinama na Beverly Hillsu, zbog izazovne odjevne kombinacije sve su oči bile uprte u nju. No, fotografi su zabilježili još nešto
Vidi originalni članak

Bogatstvo je stekla snimanjem obiteljskog reality showa te brojnim sponzorskim ugovorima. I dok sama uživa u luksuzu, Kim Kardashian (33) nije teško dio toga podijeliti s drugima. 

Kad se u ponedjeljak zaputila u kupovinu luksuznim trgovinama na Beverly Hillsu, zbog izazovne odjevne kombinacije sve su oči bile uprte u nju. Grudi su joj djelovale kao da joj je top premali, a stražnjicu je istaknula u zelenoj suknji do koljena.  

No, fotografi su zabilježili još jedan detalj. Reality zvijezda zaposlenici parkirališta kao napojnicu je ostavila sto dolara, to jest 550 kuna. To je učinila prije nego što je sjela u automobil, a kad se smjestila za volan, u ruke joj je ugurala još nekoliko novčanica. 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • AdamJozić 08.01.2014.

    Lijepa bogata i uz to i velikodušna ...

  • Marina1204 08.01.2014.

    Tutleki jedni !!!! Sve novine pišu kako je pobrala kaznu za parkiranje koju je platila na licu mjesta, to je tih 100 dolara. Vraga crnog izmislili ...

  • strmi007 07.01.2014.

    odlično izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare