To je to što me zanima!

Kim otkrila grudi u krznenom kaputu i pozirala je u halterima

Ne prođe dan da starleta na svom Twitter profilu ne objavi neku svoju golišavu sliku. I ovoga puta osvježila je svoj profil najnovijm fotografijama sa jednog snimanja
Vidi originalni članak

Iako dan inače započinje odlaskom na pilates, ovoga puta zvijezda reality showa razbuđivala se na modnom snimanju. Kim Kardashian (31) na svom Twitter profilu objavila je nekoliko fotografija, a na njima pozira u krznenom kaputu, donjem rublju i u halterima. Kaputom nije prekrila dekolte. 

Ove najnovije fotografije mogle bi opet izazvati bijes kod udruga za zaštitu životinja koje su već napale Kim koja obožava nositi krzno. Frizuru za snimanje Kim je napravio poznati frizer koji je bio zaslužan za frizuru Jennifer Aniston dok je glumila Rachel u 'Prijateljima'. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • yanesa 28.08.2012.

    kim je na ovim slikama prekrasna, ali jeste li vidjeli slike na kojima je bez šminke?!? imam prijateljice koje su zaista lijepe žene i bez šminke,pa kako bi recimo one izgledale da ih netko profesionalno našminka

  • dektiva 28.08.2012.

    ''uuuh što bi joj radio'' - to su glavni komentari, baš lijep primjer za našu djecu koja ne znaju da treba prati ruke i zube pa im to u školi rebaju POSEBNO ISTICATI!!!

  • tictac100 28.08.2012.

    zene moje sta ste ljubomorne.jedino ovako i mozete doci do para.ili se skidajte ili udajte za bogatuna.tesko da ce vas ko u ovoj drzavi posteno platiti za vas rad.ma dobra mala,nema sta:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare