To je to što me zanima!

Kim postala kaubojka: 'Sredila sam se da ostanem kod kuće'

Kardashianka je odjenula bijele gaćice i grudnjak, a uz to je uskladila kaubojske hlače. Obula je prozirne štikle brenda Amina Muaddi, čija je cijena oko 5600 kuna...
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (39) kraljica je neobičnih odjevnih kombinacija. Šetala je u ulicama u kratkim biciklističkim hlačicama prije nego je to uopće postalo popularno. 

- Sjećam se da su me svi ismijavali, a dvije godine nakon svi su ih nosili - prisjetila se nedavno Kim za Vogue. Sad je s biciklističkih hlačica prešla na kaubojske hlače.

Objavila je novi niz fotografija na Instagramu, a odjenula je bijele gaćice i grudnjak, a uz to je uskladila kaubojske hlače. Obula je prozirne štikle brenda Amina Muaddi, čija je cijena oko 5600 kuna. 

- Sredila sam se da nikud ne idem - napisala je Kim te je pozirala ispred svog doma. U pozadini fotografije vidio se jedan od njezinih luksuznih automobila.

Mnogi pratitelji su je ispitivali ide li na rodeo.

- Đihaaa - napisala joj je sestra Khloe Kardashian (35). 

Kim je neki dan u sklopu svojeg branda donjeg rublja 'Skims' u prodaju pustila liniju nemedicinskih maski za lice namijenjenih cjelodnevnom korištenju i višekratnoj upotrebi. Samo nekoliko sati nakon lansiranja novog proizvoda, Kardashian je svoje obožavatelje na Twitteru obavijestila da je cijela kolekcija maski rasprodana.

POGLEDAJTE VIDEO: Skandali Kardashiana u 2019.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • uvijekprvi 21.05.2020.

    Ljudi ona je midget 156 cm ,abnormalnu guzicu napunjenu ima ,hoda kao patka vi to da vidite uzivo ,ako bi htijeli hodati 3 metra blizu nje od sramote.,

  • kingdiamond 21.05.2020.

    Koga boli briga🤔

  • 21.05.2020.

    sta photoshop radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare