To je to što me zanima!

Kim pozirala u tangama starim 21 godinu: 'Ne izgleda ugodno'

Ovo je tako loše. Možeš bolje od toga, savjetovali su fanovi reality zvijezdi. Našalili su se da su tange puno pretrpjele tijekom svih tih godina nošenja
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (37) pokazala je fanovima kako nanosi puder iz svoje kolekcije na lice objavivši fotografiju na kojoj je okrenuta leđima. Kim je pozirala u ormaru pritom noseći žuti komplet, a iz suknje su joj izvirile Gucci tange. 

To su zamijetili obožavatelji reality zvijezde te su se našalili s njom da nosi komad donjeg rublja star 21 godinu. Naime, te tange su bile dio Gucci kolekcije koja je izašla 1997., a još se prodaju na internetu i dostižu cijenu do 1000 dolara (oko 6300 kuna). Dio fanova se našalio s Kim da vraća 'stari komad', koji su krajem devedesetih godina obožavale zvijezde, u modu. 

- Jadne tange. Što su pretrpjele tijekom 21 godine - komentirali su. Drugi obožavatelji su istaknuli kako unatoč modi ne bi obukli tako nešto i da Kim sigurno nije ugodno s time na sebi. 

- Ovo je tako loše. Možeš bolje od toga - savjetovali su reality zvijezdi. Usto su 'napali' Kardashianku da kakav je uzor svojoj djeci s ovakvim fotografijama i stilom odijevanja. Ipak, dijelu fanova se svidio Kimin modni odabir te su napisali kako ima lijepe tange. 

- No nije mi jasno kako na taj način reklamiraš puder - zaključili su obožavatelji. 

Kim je od 2014. u braku s reperom Kanyeom Westom (41) te imaju kćeri North (5) i sedmomjesečnu Chicago i sina Sainta (2). 

VIDI OVO! Ove su se zvijezde udale za deset godina mlađe frajere. 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Kovalski 26.08.2018.

    Tako je njoj je mnogo ugodnije kada je gola to smo vec vidjeli iz njezinih uradaka.

  • 24.08.2018.

    Meni ta kim pari ka malo ugladjenija pripadnica jedne naše manjine...

  • Frančeska 24.08.2018.

    ona nema nimalo stila

Komentiraj...
Vidi sve komentare