To je to što me zanima!

Kim pronašla nove rođakinje, a već je počela učiti i armenski

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Armeniju su Khloe i Kim došle snimiti dokumentarac. Došao je i Kanye West, a Kim se na Instagramu pohvalila sastankom s premijerom Armenije i slikala selfieje
Vidi originalni članak

Prelijepa si!, vikalo je mnoštvo na ulicama armenskog glavnog grada Erevana. Pozdravljali su Kim Kardashian (34) i njezinu sestru Khloe (30).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Američke reality zvijezde u bivšu su sovjetsku republiku došle kako bi istražile svoje korijene i snimile dokumentarni film. Družile su se i s rođakinjama Kourtni i Karom. Njihovi su preci prije stotinu godina pobjegli iz zemlje točno prije genocida, kad je Otomansko Carstvo 24. travnja ubilo 1,5 milijun Armenaca. Mnoge države, uključujući Tursku, ne priznaju genocid. Obitelj Kardashian i prije je u svojim reality showovima govorila o armenskom genocidu te su od SAD-a tražile da ga i službeno prizna. Kim se na Instagramu pohvalila sastankom s premijerom Armenije i slikala selfieje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hvala svima koji su nas došli pozdraviti. Uzbuđena sam zbog ovog putovanja koje će nam promijeniti život - napisala je Kim, koja je navodno već počela učiti armenski.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • boo1506 12.04.2015.

    Jučer sam slučajno našla sliku od Kim kad je bila "sluškinja" Paris Hilton sa normalnom guzom i bokovima.Meni nije jasno šta je ona napravila od sebe da ima toliku guzu?

  • marx1960 11.04.2015.

    dosli snimit porno dokumentarni film...to su i u americi mogli...

  • bajska 11.04.2015.

    Une vraie connasse !

Komentiraj...
Vidi sve komentare