To je to što me zanima!

Kim, sad je stvarno vrijeme da prestaneš mučiti svoja stopala

AU, TO BOLI! Fotografi su Kim Kardashian ovog puta snimili u bijeloj uskoj haljini i novim štiklama. Vidljivo je da joj stopala i gležnjevi jedva podnose tako usku obuću
Vidi originalni članak

Prošli tjedan se požalila da su je nažuljale Givenchyjeve sandale jer su joj stopala natečena što je  potkrijepila i fotografijom na Twitteru, no Kim Kardashian (32) i dalje nosi cipele koje joj u trudnoći nikako ne pristaju. 

Ljubav prema štiklama dokazuje i njezin posljednji odabir obuće. Fotografi su je snimili u bijeloj uskoj haljini i cipelama s visokom petom. Prema fotografijama vidljivo je da joj stopala i gležnjevi pate, a rubovi cipela čak su joj se urezali i u kožu. Čini se da je noge u ove cipele jedva ugurala. Kim je popodne provela s majkom Kris (57) koja ju je pratila u stopu. 

Reality zvijezda svoje prvo dijete treba roditi u srpnju ove godine, a otkako je objavila da čeka dijete s reperom Kanye Westom (35) fotografi ne prestaju bilježiti njezine trudničke odjevne kombinacije. U posljednjem intervjuu izjavila je da više nije toliko sigurna u sebe te da nosi ono u što stane. 

Idi na 24sata

Komentari 134

  • jele112 18.05.2013.

    Auuuuu, ovo je i mene zaboljelo! Uf

  • maki87_1 18.05.2013.

    Nisam ocekivala da ce si dozvoliti ovoliko kila u trudnoci, pohvale sto se ne izgladnjujes. Bravo, Kim, barem nesto pozitivno - jedes dobro da dijete bude zdravo!

  • MarijaPorobic Djukic 18.05.2013.

    Sta ste napali zenu, neka hoda u cemu god zeli. to je njena stvar i njena trudnoca, ne vasa. Inacem prelijepa je i prezgodna, sto god rekli

Komentiraj...
Vidi sve komentare