To je to što me zanima!

Kim se konačno rastala od Krisa: Uskoro će opet u brak

Košarkaš se sa reality zvijezdom napokon nagodio. Pristao je na rastavu i povukao svoje zahtjeve za poništenjem braka. Navodno se više nije htio natezati oko svega
Vidi originalni članak

Njihov brak trajao je samo 72 dana, a brakorazvodna parnica godinu i pol, to jest 536 dana. Kris Humphries (28) tvrdio je da je njegov brak s Kim Kardashian (32) utemeljen na prijevari pa se proces njihove rastave odužio.

No, košarkaš se sa reality zvijezdom u petak napokon nagodio. Pristao je na rastavu i povukao svoje zahtjeve za poništenjem braka. Detalji nagodbe nisu poznati, a navodno se više nije htio natezati oko kraja braka s Kim jer se umorio od svega. On se nije pojavio na parnici već je poslao svog odvjetnika.  Kim je izjavila da je između njih dvoje došlo do nepomirljivih razlika te da se njihov brak ne može očuvati.

Kris je od vremena kad se razišao od starlete tvrdio da je njihovo vjenčanje organizirano samo kako bi se podigla gledanost showa 'Keeping Up With Kardashians'. 

Kim je trenutačno trudna s reperom Kanye Westom (35), a svoje prvo dijete treba roditi u srpnju. Ryan Seacrest intervjuirao ju je ovaj tjedan, a voditelj je u najavi svoje emisije otkrio da će Kim uskoro opet biti u braku. Pričala mu je o planovima za novo vjenčanje te otkrila gdje će biti. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • katani 20.04.2013.

    posli prve nasla drugu budalu koju ce oguliti

  • ice age 20.04.2013.

    tipični američki mozgovi

  • MIMI2_1 20.04.2013.

    Dr.Olja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare