To je to što me zanima!

Kim se utegnula u haljinu koju je prva nosila Gwyneth...

Reality zvijezda za crveni tepih Filmskog festivala u Cannesu odjenula je čipkastu, prozirnu haljinu koju je prošle godine Gwyneth Paltrow nosila na dodjeli Grammyja
Vidi originalni članak

Starleta je uvjerena da njezinim bujnim grudima i obloj guzi bolje pristaje prozirna čipka nego koščatoj Gwyneth Paltrow.

Kim Kardashian (31) blistala je na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu u svečanoj toaleti dizajnera Emilija Puccija. Reality zvijezda kosu je svezala u visoki rep kako bi istaknula gola leđa. Iako ima nekoliko milijuna kuna vrijednu garderobu i tvrdi da nikad nikoga nije kopirala, modni kritičari su Kimin imidž u Francuskoj proglasili velikim promašajem. Naime, istu haljinu lani je na dodjeli nagrada Emmy nosila Gwyneth Paltrow (39). Holivudska diva i majka osmogodišnje Apple i šestogodišnjeg Mosesa tada je u uskoj dvodijelnoj kreaciji pokazala vitko i mišićavo tijelo.

- Malu prednost ipak dajemo glumici jer je prva otkrila haljinu. Kim je očito svjesna da se ne može riješiti trbuščića pa ga je vješto skrila donjim dijelom kreacije - raspisali su se modni blogeri. Kardashian je u Cannesu tulumarila s dečkom Kanyeom Westom (34) i P. Diddyjem.

Svjetlucavu kratku Balmainovu haljinu prošle godine nosile su Zoe Saldana (33), Katy Perry (27) i Kim Kardashian (31). Zoe su kritizirali zbog mršavosti. Iako je dekolte trebao biti u prvom planu, na njoj su se vidjele samo kosti.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • EvEvil 26.05.2012.

    "obožavam" žene koje se na svu silu utežu u premale brojeve...dobro da joj kobasice nisu poispadale na leđima...meni, osobno, užas.

  • Brigadir 26.05.2012.

    kim je uzasno jeboz....... ribetina

  • Ovca009 25.05.2012.

    Kakva divna haljina ca cipkicom i resama

Komentiraj...
Vidi sve komentare