To je to što me zanima!

Kim: Tražim što bržu rastavu zbog dobrobiti mog djeteta

Starleta je na sudu navela da ne želi biti u braku s Krisom Humphriesom kada dobije dijete s Kanyjeom Westom zbog zdravlja i dobrobiti svog nerođenog djeteta
Vidi originalni članak

Trudna starleta zatražila je od suca da što prije službeno okonča njezin brak s košarkašem Krisom Humphriesom jer ne želi biti u braku s njim kada na ljeto rodi dijete repera Kanyjea Westa.

- Čvrsto vjerujem da bi mi što brža rastava braka pomogla stvoriti novi, potpuniji život. Jedno poglavlje mog života tako bi bilo i službeno završeno, a novo bi moglo početi. Isto vrijedi i za Humphriesa - navela je Kim Kardashian (32) u sudskim papirima prošlog mjeseca.

Kim je zahtjev za rastavu 72 dana dugog braka podnijela u listopadu 2011. godine. Reality zvijezda na Visokom sudu u Los Angelesu traži što žurnije okončanje braka ili u najmanju ruku da se on zakonski razvrgne, a ona se na sudu s bivšim suprugom nastaviti boriti oko ostalih stvari, primjerice financija. No Humphries, koji traže poništenje braka tvrdeći da je bila riječ o prevari, u sudskim dokumentima navodi kako činjenica da je Kim 'očito neplanirano zatrudnjela' s drugim čovjekom nije razlog za ubrzanje postupka.

- Trudna sam s čovjekom s kojim sam započela vezu nakon odvajanja od Humphriesa. Ne želim biti u braku s Humphriesom kada dobijem bebu. Tražim da se status mog braka promijeni ne samo zbog mog zdravlja i dobrobiti već i zbog zdravlja i dobrobiti mog nerođenog djeteta - navela je starleta u svojoj izjavi na sudu.

Osim toga, Kim je dala do znanja kako ne želi da činjenica što je još u braku na bilo koji način utječe na njezine investicije.

- Ne želim da status mog braka utječe na bilo koju investiciju koju poželim napraviti, primjerice kao što je kupnja mog novog doma - navela je starleta.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Noelle_1 07.02.2013.

    tako je kris samo naprijed m ,trazi ponistenje, samo ga je iskoristila, mislilla da je on idiot

  • WOMANIZER 07.02.2013.

    al fakat nam nije zanimljivo svaki dan o njoj čitati, nemojte nas više piliti s njom! :(

  • PetraTodorić 07.02.2013.

    duže joj traje postupak rastave nego što joj je trajao brak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare