To je to što me zanima!

Kim tužila brend zbog haljine i dobila 17 milijuna kuna odštete

Kim je prvu tužbu protiv tvrtke podnijela u veljači ove godine, nekoliko dana nakon što ju je javno osramotila zbog dizajniranja jeftinije verzije zlatne haljine kakvu je Kanye osmislio
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (38) još jednom je stavila brdo novca u džep. Kim je tužila modnu kompaniju Missguided koja je bez pitanja koristila njezino ime i fotografije kako bi se promovirala, prenosi TMZ.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kim je dobila 2,7 milijuna dolara odštete, odnosno 17 milijuna kuna. Kim je prvotno tražila deset milijuna dolara, ali sud je odredio drukčije. 

Kim je prvu tužbu protiv tvrtke podnijela u veljači ove godine, nekoliko dana nakon što ju je javno osramotila zbog dizajniranja jeftinije verzije zlatne haljine kakvu je Kanye osmislio. Naime, Kim je prošlog ljeta objavila fotografiju u outfitu koji joj je suprug Kanye West (42) dizajnirao, a poslije toga Missguided je prodavao takvu modnu kombinaciju.

- Kim Kardashian, imaš samo nekoliko dana prije nego ovo postane dostupno - napisala je tvrtka u opisu fotografije na kojoj je iskopirana haljina.

Kim im je uzvratila.

- Išla sam kroz stare fotografije i našla sam ovaj zlatni outfit koji mi je Kanye napravio za put u Miami prošlog ljeta. P.S. modni brendovi, možete li, molim vas, pričekati da ovo nosim u stvarnom životu prije nego iskopirate? - smije se Kim. Nerijetko su koristili i njezine fotografije kako bi se 'probili', budući da su tako mnogi njihovi kupci pomislili da surađuju s Kim. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Salamalama 14.07.2019.

    Neka sad nju lijepo tuži Japan jer pokušava prodati svoju kolekciju pod nazivom "Kimono", što uopće nema veze sa tradicionalnom japanskom nošnjom

  • _Varešak_ 05.07.2019.

    Para na paru ide.

  • 04.07.2019.

    ništa bez kim

Komentiraj...
Vidi sve komentare