To je to što me zanima!

Kim tvrdi da je njezina kći ovo naslikala, svi je sprdaju da laže

Vidim kako mnogi raspravljaju je li moje dijete to nacrtalo. Kako se usudite, kada netko napravi nešto nevjerojatno, optuživati ih da to nisu oni napravili? Prestanite se sramotiti, napisala je ljutita Kim
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (40) pohvalila se kako je njezina kćer North (7) naslikala pejzaž s detaljima cvijeća, drveća, rijeke i planine. 

POGLEDAJTE VIDEO: Skandali obitelji Kardashian

- Moja mala umjetnica North - napisala je Kim na društvenim mrežama. No pratitelji zvijezde nisu sigurni da je North to naslikala, iako u kutu slike stoji potpis 'North'. 

Smatraju da je potpis naknadno dodan. 

- Trebala bih raditi, ali ne mogu prestati misliti kako ovo nije nacrtala North West - pišu pratitelji Kardashianke. 

Kim je vidjela objave gdje se diskutira je li North zaista toliko talentirana, što ju je razljutilo.

- Ne igraj se sa mnom kada su u pitanju moja djeca. Moja kćer i njezina najbolja prijateljica su na ozbiljnom predmetu crtanja, gdje se njihov talent i kreativnost ohrabruje i njeguje. North je naporno radila na svojoj slici i trebalo joj je nekoliko tjedana da je dovrši. Ponosna sam majka i htjela sam podijeliti njezin rad sa svima. Vidim kako mnogi raspravljaju je li moje dijete to nacrtalo. Kako se usudite, kada netko napravi nešto nevjerojatno, optuživati ih da to nisu oni napravili? Prestanite se sramotiti sa svojom negativnošću i dopustite svakom djetetu da bude odlično. North je naslikala tu sliku - napisala je Kim na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • TDK 10.02.2021.

    mala prirode vidila nije a kamoli da ju i nacrta...

  • Čobo 10.02.2021.

    Ovo je 7 godina moguce jedino ako je reinkarnacija Fride Kahlo

  • nap 10.02.2021.

    sumnjam

Komentiraj...
Vidi sve komentare