To je to što me zanima!

Kim: Udala sam se iz ljubavi, donirat ću novac s vjenčanja

Reality zvijezda izjavila je da je tužna zbog napisa da je zaradila na vjenčanju i da se iz ljubavi udala za košarkaša Krisa od kojeg se rastaje nakon 72 dana braka
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (31) na svojoj službenoj internetskoj stranici demantirala je da je njen brak s Krisom bio medijski trik.

- Udala sam se iz ljubavi. Ne mogu vjerovati da se moram pravdati. Ne bih provela toliko vremena u braku samo zbog TV showa. Svi koji me poznaju znaju da sam previše romantična. Volim svim svojim srcem i dušom. Želim obitelj i djecu. Vjerujem u ljubav - poručila je reality zvijezda obožavateljima.

Starleta se u Sydneyju u društvu sestre Khloe pojavila na predstavljanju svoje kolekcije ručnih torbica. Djelovala je uzrujano i nepeto dok je pozirala fotografima, a na njezinom licu nije se mogao vidjeti osmijeh. Kim, koja je nedavno objavila da se nakon 72 dana braka rastaje od košarkaša Krisa Humphriesa (26), u svom priopćenju navela je da nije olako donijela odluku o rastavi.

- Napisi da sam zaradila milijune dolara zbog vjenčanja nisu istiniti i to me čini tužnom. Zahvalna sam svima koji su došli na vjenčanje, a novac ću donirati organizaciji Dream Foundation - rekla je Kim koja će dobrotvornoj udruzi donirati nešto više od milijun kuna.

Njezina majka također je stala u obranu svoje kćeri i izjavila da Kim od braka s košarkašem nije zaradila ni novčića.

- Nije zaradila ni novčića od vjenčanja. Na njega je potrošila milijune dolara jer je bila uvjerena da će brak trajati zauvijek. Kim je morala donijeti vrlo tešku odluku, ona je odrasla žena koja treba moju podršku - izjavila je njezina majka Kris Jenner (55).

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_36011 03.11.2011.

    Kim se udala iz ljubavi,a rastali su se jer njezin dragi Kris nije mogo podnjet ovaj njen život pun paparazza...on je jadnik iz tamo nekog sela,koji je htio od nje napravit kučanicu,koja samo pere,čisti i kuha,..aha no way

  • bobolukin 03.11.2011.

    kardashianove su nazovi zvijezde nazovi američkog reality showa, a ova se udala jer su scenaristi istoga to napisali da mora jer će show biti gledaniji, eto - uspjelo! novine se raspisale, ona strpala još dolara u tašnicu i idemo dalje. slijedeći zadatak joj je valjda da objavi da je trudna, pa da dijete u 17654.oj epizodi ukrade banda motorista, ahh..!! baš mi krenulo!

  • Suntzu_1 02.11.2011.

    cuvaj lovu zeno, nemas vise 22je gravitacija radi svoje, a nemas ni talenta za nesto drugo, neces dupe movc prodavat unedogled..

Komentiraj...
Vidi sve komentare