To je to što me zanima!

Kim upoznala obitelj komičara: 'Službeno je! Pete je zaljubljen'

Kardashianka je navodno posjetila Davidsona dok je snimao film na Staten Islandu u New Yorku, koji se slučajno nalazi blizu mjesta gdje žive njegovi djed i baka. Odmah su ih nakon snimanja posjetili
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (41) i njezin novopečeni partner, komičar Pete Davidson (28), napravili su veliki korak u svojoj vezi. Pete je, navodno, upoznao Kim sa svojim djedom i bakom te je time vezu s Kardashiankom učinio još ozbiljnijom, smatraju fanovi para.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kardashianka je navodno posjetila Davidsona dok je snimao film na Staten Islandu u New Yorku, koji se slučajno nalazi blizu mjesta gdje žive njegovi djed i baka. 

Par ih je navodno posjetio kada je komičar završio sa snimanjem toga dana, a Kim je i službeno upoznala baku i djeda. Nije poznato je li itko od ostalih Davidsonovih članova obitelji bio nazočan na upoznavanju, piše TMZ.

S obzirom na to da su već nekoliko mjeseci zajedno, ovo upoznavanje sa obitelji i nije toliko iznenađujuće, ali je veliki korak u njihovoj vezi. Pete je u posljednje vrijeme također postao blizak s Kiminom obitelji.

LJUBAV JE U ZRAKU Kim progovorila o vezi s Peteom i otkrila: 'On već ima nekoliko tetovaža koje je posvetio meni'

Prihvatio je i njezin najuži krug prijatelja, ali i oni njega. Smatraju ga, navodno, sjajnim dečkom za njihovu Kim. No, još uvijek navodno nije upoznao Kiminu djecu i to upravo iz poštovanja prema Kanyeu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • HR-realno 05.04.2022.

    Malo je zamjenila crnu tuki za bijelu tuki…voli jednostavno change…samo nek nije na suhom 👌

Komentiraj...
Vidi sve komentare