To je to što me zanima!

Kim želi uživati na medenom mjesecu, North će ostati doma

Kim želi vremena za sebe. North neće ići s njom i Kanyeom na medeni mjesec. Štoviše, nikome ne želi otkriti kamo će ići, rekao je bliski prijatelj bujne starlete
Vidi originalni članak

Iako su je strani mediji u nekoliko navrata prozivali i kritizirali što za malenu North više brinu dadilje nego ona, Kim Kardashian (33) kao da namjerno pronalazi vremena za sve osim za kćer. 

- Vrijeme je za ranojutarnju tjelovježbu. Tako sam umorna da jedva stojim, ali moram biti ustrajna i odraditi to - napisala je Kim na Twitteru. 

Kako bi joj bilo što lakše baviti se svakodnevnim 'obavezama' starleta ima cijelu vojsku pomagača - dadilje, kućne pomoćnice, vizažiste, frizere, kozmetičare... svi oni, osim dadilja, navodno će s njome na medeni mjesec na koji neće povesti, pogađate, kćer. 

- Kim želi malo vremena za sebe. North neće ići s njom i Kanyeom na medeni mjesec. Štoviše, nikome ne želi otkriti kamo će ići - otkrio je prijatelj bujne Kardashianke.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 10.04.2014.

    djete na stand by a asistenta,kozmetičara,frizera-on call.divota.ne znam koje su mi bolje,one kaj priznaju otvoreno da im je dosta djeteta i da oće vrijeme za sebe(te nisu baš ni htjele djete in the first place) ili one koje rode pa se naslikavaju savršeno našminkane u rodilištu kak drže bebu ili one kaj 'rade' pa se naslikavaju kao kak su požrtvovne,ali ipak ebeno zgodne, radne majke koje doje djete prije revije dok cijela svita trči oko njih šminkajući ih i radeći frizuru...bljak.

  • _petra_ 10.04.2014.

    pa dobro...

  • olivia 1 10.04.2014.

    Halooo Kim, kako si se to obukla?

Komentiraj...
Vidi sve komentare