To je to što me zanima!

Kimino nerođeno dijete dobilo poklone vrijedne 220 tisuća kn

Kris Jenner (57), glava obitelji Kardashian i Kimina majka, svoju kćer obradovala je dječjim kolicima marke Porsche buggy, Diorovom lutkom i Cartierovom narukvicom
Vidi originalni članak

Reality zvijezda, koja će u srpnju postati majka po prvi put, prošli tjedan organizirala je darivanje djeteta. Više od sto gostiju moralo je dobro razmisliti što pokloniti jednoj Kim Kardashian (32) koja ima baš sve.  

Među poklonima našla se košara Petit Tresora, luksuznog dućana s dječjom odjećom, vrijedna šest tisuća funti, to jest 57.200 kuna. Osim toga, Kimina djevojčica moći će se igrati u kući za lutke vrijednoj devet tisuća funti, to jest 79.200 kuna, ali i kašmir kompletić u iznosu od 700 funti, to jest 6160 kuna. 

Kris Jenner (57), glava obitelji Kardashian i Kimina majka, svoju kćer obradovala je dječjim kolicima marke Porsche buggy, Diorovom lutkom i Cartierovom narukvicom optočenom dijamantima. 

Nije poznato čime su je ostali prijatelji i članovi obitelji razveselili. Zbog svega navedenog, čak je Kim izjavila da su pokloni bili previše za darivanje djeteta te da se više osjećala kao da je riječ o vjenčanju. 

Kim Kanye Westu: Ti si ljubav mog života

Kim je svom dragom, koji je u subotu proslavio 36. rođendan, čestitku uputila putem Twittera. 

- Sretan rođendan mom najboljem prijatelju, ljubavi mog života, mojoj duši. Volim te više nego što to mogu riječima opisati - izjavila je Kim i uz to objavila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kung fu panda 09.06.2013.

    ima neke koristi od nje shvatila sam da je razlika između bogatih i siromašnih u tome što oni imaju skuplje stvari a problemi su im slični kao i moji

  • EXCEL SHU_KU 09.06.2013.

    Porsche?...Pih!...Moja kolica su bila BUGATTI :)))

  • chelseaMG 09.06.2013.

    ....a dijete je postalo razmaženo a još se nije ni rodilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare