To je to što me zanima!

Kineska filmska zvijezda je s političarima spavala za novac

Tabloid iz Hong Konga objavio je priču da je političar od 2007. godine plaćao 'gejši' milijune juana za seks te da je spavala s vladinim dužnosnicima za novac
Vidi originalni članak

Glumica je zatražilu ispriku od tabloida koji su objavili priču da je dobila milijune juana zbog spolnog odnosa s kineskim političarem Bo Xilaiom. Zhang Ziyi (33) sada je meta vladine istrage na temelju izvješća o upletenosti u elitnu prostituciju.

Tabloid iz Hong Konga 'Apple Daily' objavio je priču da joj je političar od 2007. godine plaćao milijune juana za seks te da je kineska glumica koja se proslavila ulogom u filmu 'Sjećanje jedne gejše' spavala s brojnim vladinim dužnosnicima u posljednjih deset godina.

- Prijatelji su nam savjetovali da objavimo kratko priopćenje i da to ne uzimamo ozbiljno. Bolje je skloniti se u stranu dok ljudi ne izgube interes i laži ne nestanu. Nevin čovjek će uvijek biti nevin - izjavio je glumčin glasnogovornik i demantirao da živi pod policijskom istragom zbog prostitucije.

Njezin odvjetnik zatražio je ispriku, a glumica je optužbe nazvala 'potpuno smiješnima'. Zhang se nedavno nije pojavila na filmskom festivalu u Cannesu na premijeri svog novog filma 'Dangerous Liaisons'.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Leah_1 01.06.2012.

    lijepa i dobra glumica

  • wargods_1 01.06.2012.

    nema džabe ni kod stare babe, a kamoli kod nje

  • ftpmget 01.06.2012.

    pa dobro, kako kazu, nije od sapuna, pa da ce se potrositi...i ja bi ako mi neka politicarka uvali koji milijun u kufer

Komentiraj...
Vidi sve komentare