To je to što me zanima!

Kineska lutkarska predstava očarala je Višnjića u Šibeniku

Glumac Goran Višnjić u šibenskom HNK pogledao je kinesku lutkarsku predstavu, a kao ambasador kultnog Međunarodnog dječjeg festivala raspitivao se i o njemu
Vidi originalni članak

Zvijezda američkih TV serija 'Hitna služba' i 'Extant' posjetio je kolege s kojima je počeo karijeru u dramskom ansamblu u rodnom Šibeniku. 

Goran Višnjić (43) u tamošnjem HNK pogledao je kinesku lutkarsku predstavu, a kao ambasador kultnog Međunarodnog dječjeg festivala raspitivao se i o njemu. 

Višnjić je prije Šibenika bio i u Zagrebu te Dubrovniku gdje se pojavio s novom nijansom kestenjasto obojene kose, bez bora i vidno mršaviji. Kako je rekao, ne pije, ne puši i ustaje u sedam. Jede kvinoju, veganske indijske specijalitete. Zdrava prehrana nadovezala se na aktivizam i zaštitu životinja kojima se Goran i i njegova supruga Eva bave.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • etica 28.06.2016.

    jel se ne zove njegova zena Ivana?

  • japanokinez 27.06.2016.

    Ko mu dade sve te funkcije, a iza kulisa sve ono što ne bi smio biti. Nit priznaje i voli svoje dijete nit ima ženu koja voli svoje ime. Mijenjati ime da bi ga lakše mogli izgovarati je pravi pakao u mozgu.

  • medeki 26.06.2016.

    Goran Višnjić kao ambasador kultnog Međunarodnog dječjeg festivala, koji vic. A svoju kćer ne želi vidjeti!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare