To je to što me zanima!

Kirk Douglas (102): 'Bio sam zločest dečko i varao suprugu'

Kirk je cijeli dan proveo u društvu supruge Anne, također glumice s kojom je u braku već 64 godine. Par se upoznao na snimanju filma 'Act of Love' u Parizu...
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Kirk Douglas proslavio je jučer 102. rođendan uz suprugu Anne Buydens (99), sina Michaela Douglasa (74) te njegovu suprugu Catherine Zeta-Jones (49). Glumac svake godine prigodno slavi rođendan, a ovog puta odlučio ga je proslaviti u svom domu na Beverly Hillsu. 

Vidljivo dobro raspoložen, Kirk je cijeli dan proveo uz suprugu Anne, također glumicu s kojom je u braku već 64 godine. Par se upoznao na snimanju filma 'Act of Love' u Parizu nedugo nakon Kirkovog razvoda od Diane Dill koja navodno više nije mogla podnositi njegove ispade.

Glumac je priznao da se ljubav između njega i Anne nije 'rodila' odmah već mu je trebalo neko vrijeme da je osvoji. To mu je na kraju i uspjelo.

- Bila je užasna, najkompliciranija žena koju sam ikad upoznao. Bio sam tada velika filmska zvijezda, a kada sam ju pozvao na večeru, zahvalila mi se na pozivu i rekla da je jako umorna - rekao je u jednom intervjuu za američke medije. Par je 1954. odlučio reći sudbonosno 'da', a ostali su u braku sve do danas.

Ipak, njihov brak nije uvijek bi savršen, a Kirk joj je nekoliko puta priznao i prevaru. Ona mu je sve oprostila.

Kako prenosi Daily Mail, u knjizi koju su napisali zajedno, Anne je rekla da je potpuno svjesna da su nevjere normalna stvar u svakom braku, a njezin suprug nikad ništa nije skrivao od nje.

- Bio sam jako zločest dečko, u mom životu je bilo puno žena - rekao je. 

KIRK SLAVI 102. ROĐENDAN Omiljeni Titov glumac: Satima su pili vino i pričali o filmovima

Michael Douglas prethodno je na društvenim mrežama ocu čestitao 102. rođendan, i to uz vrlo emotivnu poruku. 

- Sretan 102. rođendan tata. Ti si moj heroj. Volim te - napisao je glumac i raznježio svoje obožavatelje koji su se u komentarima pridružili čestitkama legendarnom Kirku. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 18.12.2018.

    Sada kad je to priznao. možemo očekivati da si gospođa pronađe ljubavnika. Za inat!

  • 10.12.2018.

    sretan rođendan legendo

  • 10.12.2018.

    normalna stvar? Ova baba ne zna sta prica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare