To je to što me zanima!

Kirsten Dunst sama se prijavila na rehabilitaciju

Eva Mendes (33) već je na rehabilitaciji u Utahu, u centru Cirque Lodge. Sad joj se na istome mjestu pridružila i glumica Kirsten Dunst (25)
Vidi originalni članak

Eva Mendes (33) već se tjednima nalazi na rehabilitaciji u Utahu, u centru Cirque Lodge. Sad joj se na istome mjestu pridružila i Kirsten Dunst (25). Glumica se sama prijavila na liječenje.
- Očajnički je trebala pomoć. Kad se prijavila, izgledala je kao da je 'na nečemu'. Mijenjala je raspoloženja 'kao na traci' i često je plakala. Trenutačno joj uopće nije dobro, ali sad barem dobiva pomoć koja joj je potrebna - kazao je izvor iz Cirque Lodgea.
U istom centru već su se liječili Lindsay Lohan i Richie Sambora.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • harley 07.02.2008.

    ok admine evo ponovo bez par psovki zasto si me izbrisao...ono sto rekoh i napisah maloprije puna ljutnje...jer nam je stvarno vise pun kofer ovih zvijezda i zvjezdica koje su poznate samo zato sto su iz amerike ili zemalja u kojima ne prevladava siromastina, bjeda, bolest i glad...i vise nam je pun kofer takvih koji se drogiraju ovim ili onim, predoziraju samo zato im je dosadno u zivotu i sto imaju da ne znaju sta ce s tim...i da bi im bolje bilo spasiti gladnog ili bolesnog...napisala sam takodjer da odu malo u afriku ili zemlje ne treceg nego sestog svijeta da vide kako djeca umiru svake min od bolesti gladi ili cega vec..a oni se p...... koje kakvim \'\'depresijama\'\'...ti ljudi od gladi bolesti i ne znaju sta je depresija...i zaista vise ne znam cime zasluzuju takav prostor da pisete vise o njima toliko...sta trebali bismo ih zalit???!!! pa zalim bolesno dijete ili covjeka a ne nekoga takvog... c c c i de me opet izbrisi...

  • harley 07.02.2008.

    nabijem ja njih sve...ne znaju sta ce od sebe i pocinju se drogirat i kao sad bi ih trebali zalit...da svoj novac usmjere da mozda spase nekog ko je gladan ili bolestan ozdravili bi odjednom...p. vam materina ne zasluzujete to sto imate ionako...jos se sad povlacite po novinama sa drogama i ostalim sranjima...puna nam je kapa vise glupih amerikanaca koji su ionako popularni slavni ili sta ne samo zato sto su rodjeni u americi ili negdje gdje nije neimastina bolest tuga...pogledajte afriku majku li vam...vi se ubijate od bog zna kakve dosade ili sranja ili kao depresija a djeca tamo umiru svake minute od gladi...oni ne znaju sta je depresija vec glad...prestanite vise pisat o ovakvim sranjim molim vas!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare