To je to što me zanima!

Kirstie Alley izgubila je 25 kilograma te planira još 13

Glumica je prošle godine dijetama i vježbanjem uspjela skinuti 34 kilograma. Nakon toga je težila 104 kilograma. Kaže da je bila cirkuski debela...
Vidi originalni članak

Kirstie Alley (59), koja već dugi niz godina vodi bitku s kilogramima, na svom Twitteru napisala je da je izgubila 25 kilograma te da planira skinuti još nekih 13. Objavila je i fotografiju na kojoj izgleda neprepoznatljivo, a na kojoj pozira sa svojim prijateljima. Glumica je prošle godine priznala da je uspjela 'skinuti' čak 34 kilograma dijetama i vježbanjem, nakon čega je težila 104 kilograma. Njezina posljednja borba s kilogramima bila je 'ovjekovječena' u reality showu 'The Big Life'.
- Bila sam šokirana jer sam bila cirkuski debela. Počela sam se debljati 2008. godine. Tada sam si rekla da još dobro izgledam sa 75, a i sa 80 kilograma. Nakon toga je moja kilaža počela rasti - rekla je tada glumica i dodala da joj nitko nije rekao da je debela. 
- Ljudi su mi govorili da imam teške kosti. Moje kosti nisu teške. Ja sam samo puno jela - napisala je Alley koja trenutačno nije u vezi. Dodala je da gubljenje kilograma mora biti barem upola zabavno kao seks.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Maksim 24.09.2010.

    SunTzu, vidi se da si neka sirovina od čovjeka. Princess 1985 bolje da se ne raspravljamo s takvima.Čovjek je očito zaljubljen sam u sebe i nema mu pomoći.

  • user_36418 24.09.2010.

    isuse moj boze...Sun Tzu preko tvojih komentara samo dajes dojam koliko si samodopadan i umisljen...molim te u ime svih zena koje ces ikad ici bariti nemoj vise pisati ovako primitivne gluposti

  • Rocky00 24.09.2010.

    @SunTzu..ja mislim da unatoč tome koliko ti (sam sebi) \"dobro\" izgledaš duboko u sebi ipak nisi zadovoljan. To je ok da neko vodi računa o zdravlju i fizičkom izgledu, ali toliko biti opsjednut time nije dobro. Moj savjet ti je da dio svog slobodnog vremena (kojeg ti očito ne fali) odvojiš i poradiš na sebi..ima puuuno drugih stvari koje su bitne i koje čine čovjeka čovjekom, a ne jedino i isključivo fizički izgled.

Komentiraj...
Vidi sve komentare