To je to što me zanima!

Kirurzi tvrde: Megan Fox je lijepa jer je izoperirana

Najseksi žena svijeta prema izboru magazina FHM zbog manjka samopouzdanja operirala je nos, usne i grudi. Operacije nikad nije potvrdila
Vidi originalni članak

Glumica Megan Fox (22), koju mnogi po izgledu uspoređuju s Angelinom Jolie (33), ne bi bila tako privlačna da na licu nije napravila neke korekcije. Plastični kirurzi potvrdili su za In Touch kako je Megan operirala nos, usta i grudi.
- Usne su joj prije bile nejednake, a da bi izjednačila gornju i donju usnu sigurno je ubrizgala injekciju Restylane ili Juvederm. Nos joj je potpuno sužen, a stavila je i implatante, što je potpuno vidljivo sa slke prije i poslije - tvrde stručnjaci.
Glumica je često u intervjuima znala govoriti kako je nekad imala manjak samopouzdanja pa se pretpostavlja da su joj u rješenju tog problema pomogle operacije. Megan operacije nije nikad potvrdila. Isto tako, ona naravno nije jedina zvijezda koja je svoj izgled poboljšala operacijama. Čak je i najveća ljepotica među poznatima, Angelina Jolie, korigirala nos.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • DorothyPerkins 02.10.2008.

    Megan je prije bila puno lijepša i sto kao i Mariah koja sam izgleda ko neka loše izrađena plastična lutka!

  • stylus23 02.10.2008.

    Danas je najmanji problem biti ljep, ako radiš, ljepo si krediti digneš i udri.Nos, oći, zubi, lice...A to što su iznutra raspad, to valjda nije bitno.strašno.

  • svi_smo_doma 02.10.2008.

    S obzirom na to čime se bave, ništa im drugo ne preostaje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare