To je to što me zanima!

Klapa Šufit se u novom spotu družila sa Žigom i čuvala ovce

Spot za pjesmu 'Ne more srce kontra sebe' klapa Šufit snimala je u Lučanima na imanju Gorana Žige, nekima poznatijeg iz emisije 'Ljubav je na selu', koji je odigrao i glavnu ulogu
Vidi originalni članak

Spot za pjesmu 'Ne more srce kontra sebe' klapa Šufit snimala je u Lučanima na imanju Gorana Žige, nekima poznatijeg iz emisije 'Ljubav je na selu'. On je odigrao i glavnu ulogu,seljana kojem interes pobudi povratnica iz inozemstva koju pak u spotu igra glumica splitskog HNK, Tajana Jovanović.

Članovi klape Šuit na snimanju su se dobro naradili jer je scenarij uključivao i fizički rad, košnju i čuvanje ovaca. 
-Zahvaljujući scenariju kojeg potpisuje Jolanda Tudor, fanovi nas ovaj put imaju priliku vidjeti u nešto opuštenijem izdanju nego inače. Redatelj spota naš je vjerni suradnik Matko Petrić, a snimatelj Jere Grujić koji će, siguran sam, svima vama vjerno prenijeti predivnu atmosferu sa snimanja spota', kaže Zdeslav Mišurac, iz klape Šufit.

S pjesmom 'Ne more srce kontra sebe' klapa Šufit je, na festivalu Večeri dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu, osvojila drugu nagradu žirija i treću nagradu publike. Evo i premijere spota:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Malishka 27.07.2016.

    Ma da, "klapa" lol...

  • 26.07.2016.

    i danas se svašta naziva klapom. ka i klapa šufit ili kampanel. Daleko od toga da mi neke njihove pisme nisu simpatične i da ih rado ne poslušam, al to nije klapsko pjevanje.

  • uvela ruža 26.07.2016.

    Istina..kad nisi s voljenom osobom,badava ti dvorci i zlato cijelog svijeta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare