To je to što me zanima!

Klapa 'Sveti Juraj' u Areni izvela je Thompsonovu pjesmu: 'Ajme, ja se ježim od glave do pete...'

Klapa 'Sveti Juraj' bila je jedan od izvođača prvog velikog domoljubnog koncerta 'Domu mom', a svojim se nastupom iznimno ponose
Vidi originalni članak

Više od 18.500 ljudi stiglo je u subotu navečer na domoljubni koncert pod nazivom 'Domu mom'. Nastupilo je 150 izvođača, a među njima i klapa Hrvatske ratne mornarice - 'Sveti Juraj'.

GLAZBENA DIVA ZA 24SATA Meri Cetinić nakon ovacija u Areni: 'Težak put mi je zapisan'

Prikazali scene iz Domovinskog rata

Mnogobrojna publika imala je priliku čuti njihovu a capella izvedbu pjesme 'Ratnici svjetla', koju u originalu izvodi Marko Perković Thompson, dok se u pozadini na led ekranu izmjenjuju kadrovi iz Vukovara, Domovinskog rata i imena poginulih branitelja.

Tijekom cijelog nastupa publika je imala podignute mobitele s upaljenim blicevima, a nakon tri minute nagradili su ih glasnim aplauzom.

Korisnici na društvenim mrežama pisali su 'Veličanstveno', 'Ježim se od glave do pete', 'Ajme kakva izvedba, bravo' i slično.

DOMOLJUBNI HITOVI Zlatko Dalić u Areni na koncertu 'Domu mom': Hrvatsku sine voli

Klapa se ponosi nastupom u Areni

- Neopisiv je osjećaj ponosa, radosti i časti bilo nastupiti u Areni Zagreb na domoljubnom spektaklu - poručili su iz klape putem društvenih mreža.

Na pozornici su nastupili i Mate Bulića, Dražena Zečića, Zorice Kondže, Đanija Stipaničeva, Miroslava Škore, Opće opasnosti te mnogi drugi. Iako se dio publike nadao Thompsonovom dolasku, glazbenik se nije pojavio. Pjesmu 'Sude mi', Škoro je otpjevao sam.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • lily A 15.01.2024.

    Bravo

  • kile38 15.01.2024.

    Zbog sira i parizera

  • Linz 15.01.2024.

    Zašto nije Thomson pjevao u subotu navečer na domoljubni koncert pod nazivom 'Domu mom' ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare