To je to što me zanima!

Klavdija iz 'Savršenog' uživa u kićenju bora i hvali se poprsjem

U showu je samu sebe opisala kao iskrenu, odlučnu i energičnu djevojku koja traži ljubav. Iako ju nije uspjela pronaći u Goranu, pohvalila se da su je već tri puta prosili...
Vidi originalni članak

Klavdija Kolar (40) natjecala se u showu 'Gospodin Savršeni', ali je već na samom početku ispala iz 'borbe za srce' Gorana Jureneca (38). No čini se kako Klavdija, koja radi u javnom zavodu za šport u Ljubljani, ne žali previše za ne dobivenom ružom. Na društvenoj mreži se pohvalila svojim umijećem dekoriranja bora, s snimila je i nekoliko selfija.

Bivša kandidatkinja RTL-ovog showa s roditeljima je do pete godine živjela u Čakovcu. U showu je samu sebe opisala kao iskrenu, odlučnu i energičnu djevojku koja traži ljubav. Iako ju nije uspjela pronaći u Goranu, pohvalila se da su je već tri puta prosili.

Kod muškaraca ne može podnijeti kad su posesivni i ljubomorni, a na prvu bi je najčešće osvojio odlučan muškarac, džentlmen koji je iskren, pažljiv i dobrodušan. 

Na svom Instagram profilu Klavdija redovito objavljuje golišave fotografije, a posebno voli isticati svoje bujno poprsje. Ipak, priznaje da je često sramežljiva i u slobodno vrijeme najradije se druži s prijateljima. Voli otići u kino, solarij ili saunu.

- Ne mogu podnijeti da je muškarac posesivan i ljubomoran, pa nikad ne bi bila takvoj u vezi, nego bi svom budućem partneru ponudila ljubav, poštovanje i podršku - rekla je Kolar za RTL.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • volim sunce 11.12.2018.

    Mene zanima muško mišljenje: kakav je osjećaj ljubiti se sa takvim cubama?

  • kungfupanda12 11.12.2018.

    Eto što se desi kad ljubiš upaljen ring na peći

  • frenky___ 11.12.2018.

    Kako je dooobraaaaa😘😍😘😍 ja bi ju pras...

Komentiraj...
Vidi sve komentare