To je to što me zanima!

Kleptomanka Lily krade stvari sa setova: Sve trpam u džep

Trpam sve što mi stane u džep. Jednog dana moći ću otvoriti muzej suvenira iz blockbustera, smije se Evangeline koja je za sve stvari sa seta ispraznila sobu
Vidi originalni članak

Nemoguća sam i kolege kažu da ih stalno sramotim, ali ne mogu si pomoći. Trpam sve što mi stane u džep. Jednog dana moći ću otvoriti muzej suvenira iz blockbustera, smije se Evangeline Lilly (35).

Glumica je sa seta novog filma “Ant-Man”, koji će svjetsku premijeru imati na ljeto 2015., ukrala biljeg. Junakinja filmova “Hobit: Smaugova pustoš” i “Narednik James” dodaje kako si, kad je nitko ne gleda, iz garderobe zna uzeti šminku ili odjeću, a za sve stvari sa seta ispraznila je gostinjsku sobu u luksuznoj vili u rodnoj Kanadi.

- Svemu što donesem kući najviše se veseli trogodišnji sin Kahekili. Vjerojatno mu se za nekoliko godina, kad postane svjesniji svega oko sebe, neće sviđati mamine tipične ženske stvari, ali za sad se ne buni kad se igra s ruževima za usne - smije se glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • vader 18.12.2014.

    ma ona je izgubljena

  • DARC_1 17.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • 16.12.2014.

    Kate iz Lost-a... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare