To je to što me zanima!

Klikni i gledaj predstavu 'Tko pjeva, zlo ne misli' na 24 sata

Hit predstava 'Tko pjeva zlo ne misli' iščekivala se s nestrpljenjem, a na kazališne daske postavio ju je redatelj Rene Medvešek. Publika ju je s oduševljenjem prihvatila nakon prvih izvedbi u rujnu 2017.
Vidi originalni članak

Ako ste propustili premijere, predstave su vam i dalje dostupne na YouTube kanalu i portalu 24sata.

Svakog dana zagrebačko Hrvatsko narodno kazalište i 24sata, uz snimateljsku i tehničku podršku Croatia Filma donose vam predstave na digitalnim platformama 24sata. Prva na redu je hit predstava 'Tko pjeva zlo ne misli', koja otvara serijal predstava koje su dostupne svim gledateljima i čitateljima 24sata.hr i YouTube kanala 24sata kao i obožavateljima zagrebačkog HNK. Predstava je počela u srijedu u 20 sati, a možete je gledati i ovdje

POGLEDAJTE PREDSTAVU:

Zbog mjera opreza vezanih za korona virus koji se širi svijetom, sada u sigurnosti i udobnosti doma ljubitelji kazališta mogu gledati vrhunske predstave. Svakog dana na portalu 24sata i YouTube kanalu donosit ćemo vam ekskluzivne snimke kazališnih komada, baleta i opera.

Hit predstava 'Tko pjeva zlo ne misli' iščekivala se s nestrpljenjem, a na kazališne daske postavio ju je redatelj Rene Medvešek. Publika ju je s oduševljenjem prihvatila nakon prvih izvedbi u rujnu 2017. 

Anu Šafranek igra Zrinka Cvitešić, u ulozi supruga joj Franje nadahnut je Dušan Bućan. Tetu Minu igra Ivana Boban, u ulozi Gospona Fulira briljira sjajni Krešimir Mikić

U predstavi kao Ana i dalje veselo pjeva, Fulir joj neumorno fulira, dok Teta Mina i dalje stalno jede i prigovara. A dobri stari Franjo i dalje je cijelo vrijeme pijan i sprema se u Abesiniju.

Ne propustite i sljedeće izvedbe našeg digitalnog kazališta na YouTube kanalu 24sata i portalu 24sata.hr.

Četvrtak, 19.03. - 17:00 LABUĐE JEZERO (BALET)

Petak, 20.03. - 20:00  ERO S ONOG SVIJETA (OPERA )

Subota , 21.03. - 20:00  EVANĐELJE (DRAMA )

Nedjelja, 22.03. - 20:00  SMRT U VENECIJI (BALET)

Prolistajte posebne retro novine napravljene u stilu novina iz 1930-ih, koje su otisnula 24sata povodom premijere predstave 2017. godine.

Predstave na Youtube kanalu nisu namijenjene komercijalnoj upotrebi, emitirat ćemo ih u edukacijske, humanitarne ali i zdravstvene svrhe u suradnji s HNK Zagreb i Croatia filmom. Naime, svaka izolacija koja podrazumijeva drastično reduciranje socijalnih kontakata može imati negativan utjecaj i na naše na psihičko zdravlje, a umjetnost u takvim situacijama omogućuje ljudima da se s mnogo manje stresa prilagode izvanrednoj situaciji u kojoj su se našli oni i njihove obitelji.

#zajedno24sata

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 18.03.2020.

    radije bi gledao krim tim ili krv nije voda

  • 18.03.2020.

    film je 10000000puta bolji... nema tu te ležernosti.... spontanosti.... sve je nekako zbrdazdola, živčano, nategnuto....

  • moj.zli.brat.blizanac 18.03.2020.

    Evo me, da imate kaj brisat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare