To je to što me zanima!

Knjaz: 'VideoStar je idealna odskočna daska za kreativce'

Osnivači kanala Joomboos traže novu videozvijezdu. Napravite video, pokažite svoj talent i postanite zvijezda. Prijavite se na videostar.joomboos.hr
Vidi originalni članak

Ako brijete na humor i skečeve, ako ste kreativne glave, ako snimate uratke u garažama - imamo rješenje za vas, kaže Robert Knjaz (45).

Popularni autor i voditelj, koji će sjediti u žiriju natjecanja, pozvao je sve video kreativce da iskoriste jedinstvenu priliku i prijave se na JoomBoos VideoStar jer, kako kaže, to je 'odskočna daska koja će vas lansirati do Marsa pa i više'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stoga ako sjajno glumiš, odličan si imitator, pjevaš bolje nego što pričaš ili si naprosto najbolji zabavljač u društvu, ti nam trebaš ako si stariji od 13 godina. Jedini uvjet koji moraš zadovoljiti je - čisti talent. Ne zanima nas jesi li 15 puta pokušao upisati Akademiju, ali su te isto toliko puta odbili ili si na nagovor majke, sa suzom u oku, završio pravo, a sanjao o sjaju i blještavilu pozornice.

Snimi video mobitelom ili nagovori tetku, mamu ili prijatelje da te snime, predstavi se i pokaži nam neki od tih svojih talenata, a mi ti nudimo priliku života. Postani zvijezda VideoStara - prvoga regionalnog talent showa koji svim genijalnim i talentiranim ljudima nudi da se predstave u pravom svjetlu. Pobjedniku nudimo i ugovor s najvećom medijskom grupacijom u regiji koja će brinuti da tvoj talent dođe do izražaja, ali i otvoriti ti vrata svih medija u državi. Ti nam pokaži svu raskoš svog bića, obori naš žiri s nogu a mi ćemo ti osigurati status istinske hrvatske, a zapravo gotovo sigurno, i regionalne zvijezde.

Maštovite i zabavne videouratke u trajanju od jedne minute kojima svi zainteresirani koji žele predstaviti talent mogu prijaviti na internetskoj stranici videostar.joomboos.hr do 23. listopada.

Pobjednik će osvojiti put u Amsterdam na najvažniju konferenciju o youtuberima današnjice, novi mobitel s kojim će moći uploadati svoje videouratke te jednogodišnji ugovor s mrežom JoomBoos. A sve to zahvaljujući našim partnerima koji su od početka prepoznali ideju projekta i podržali prvi talent show kakav je VideoStar koje predvode OTP banka, Coca Cola i Alcatel. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • plutarh 18.10.2016.

    ma dobro, ne treba biti previše kritičan ....taj dečko je jednostavno balavac i od njega nemrete očekivati Bogznakaj ....na njegovom mjestu, vjerojatno bi i neki drugi petnaestgodišnjak glumil facu i bilo bi očito da mu ne ide od ruke ....a mala se još i nekak snalazi....al očito je da je to sustav - djeca za djecu

  • znalac1234 18.10.2016.

    Gledajte DUKI-a 420 lik je isprvan decko i ima odlicna videa, kakav JoomBoos to su tako antipaticne osobe, nemaju humora, niti kreativnost, nista, totalna 0... Duki420 kralju, njega pratite necete pozalit, nasmijat ce vas sa forama, ne pravi se glupan, da pohvalim jos njegovog kolegu Chempo, ma likovi su kraljevi, ne trebaju molit novine da ih promoviraju niti Lanu Jurcevic, Knjaza, itd... To su potezi jadnika, koji zele slavu privuci pomoci ostalih "slavnih" hahah... Duki i Chempo ce jos njih promovirat ali ako ikad dođete u tu situaciju, odjebite ih hahahahahah... Pozz legende

  • BettyWales 18.10.2016.

    ma ljudi moji dragi shvatite neće vas poslušati, oni će i dalje i dalje i dalje idalje i dalje i dalje po svom

Komentiraj...
Vidi sve komentare