To je to što me zanima!

Književnik lagao da ima rak mozga i da mu je majka umrla

Magazin The New Yorker je u novom broju objavio članak o njegovom laganju u vezi privatnog života, a rak mozga spominjao je od prijava za upis na studij do izdavačkih kuća u kojima je radio
Vidi originalni članak

Daniel Mallory (39), autor književnog bestsellera 'Žena na prozoru' više puta rekao je da ima rak mozga pa na kraju priznao da je slagao, što je šokiralo književnu scenu. Spisatelj je govorio da ima rak kako bi prikrio probleme s bipolarnim poremećajem i nikada mu, kaže, nije bio cilj da iskorištava ičiju dobru volju 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Magazin The New Yorker je u novom broju objavio članak o njegovom laganju u vezi privatnog života, a rak mozga spominjao je od prijava za upis na studij do izdavačkih kuća u kojima je radio. 

Također, tvrdio da je mu je majka umrla od raka, kao i brat, iako su oboje živi. 

- Poput mnogih pogođenih teškim bipolarnim poremećajem, iskusio sam razorne depresije, sumanute misli, morbidne opsesije i probleme sa sjećanjem. Bilo je to grozno, tim više što sam u takvom stanju činio, govorio ili vjerovao u nešto što inače ne bih nikada rekao, učinio ili vjerovao - stvari kojih se, u mnogo slučajeva, ja apsolutno ne sjećam - ispričao je Dan. 

- Sad kada gledam unatrag, žao mi je što sam iskoristio ili što se stječe dojam da sam iskoristio nečiju dobru volju, bez obzira na okolnosti. To mi nikada nije bio cilj - dodaje. 

Njegova knjiga, koju je izdao u siječnju 2018. pod pseudonimom A.J. Finn, brzo je postala najprodavanija knjiga New York Timesa, a može se kupiti i na hrvatskom jeziku u izdanju Profila. U listopadu ove godine u kinima bi se trebala pojaviti i filmska verzija romana, a sveukupno će od knjige i filma zaraditi tri milijuna dolara.

 Pratite nas na našem Instagram profilu!  

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Demetra 07.02.2019.

    Kakve veze ima što je lagao? Jel dobro piše? To je jedino važno. Lagala je i Oprah da je silovana, pa je sama rekla da je to zbog povećanja popularnosti. Ljudi svačem pribjegavaju, pa tako i ovaj.

  • area 62 07.02.2019.

    Sad može napisati i "Muškarac iza rešetaka" 🤗😜

  • Dalmatino94 07.02.2019.

    A je li pisac ili nije

Komentiraj...
Vidi sve komentare