To je to što me zanima!

KnockOut Snow Festival jamči nezaboravan provod u Alpama

Skijališko okupljalište za vrijeme festivala postaje oaza dobre glazbe i lude zabave uz Hladno Pivo, Vatru, S.A.R.S i Edu Maajku te stalnu Party Arenu za uživanje
Vidi originalni članak

Od 3. do 10. siječnja francuski ski centar Les Orres, popularno okupljalište skijaša iz Hrvatske i regije, domaćin je četvrtog izdanja KnockOut Snow Festivala. 

Uz više od 100 kilometara skijaških staza za sve zaljubljenike u snježne avanture, boardcross stazu, snowpark, paragliding, snowmobile i druga iznenađenja, večernji koncerti jamče nezaboravan provod.

Posebna KnockOut cijena koja uključuje prijevoz, smještaj i skijašku kartu iznosi samo 2499 kn po osobi stoga požurite i osigurajte svoje mjesto za jedinstveni doživljaj u snježnim Alpama! 

Osim klasičnog termina, KnockOut ekipa je i u novogodišnjem terminu pripremila jednako dobar i zabavan festivalski program kao što će to biti i u standardnom terminu KnockOut Snow Festivala. U novogodišnjem terminu od 27.12.2014. do 3.1.2015.  mlade će zabavljati grupa Vatra, Edo Maajka, Mike Vale i Luca Montecchi a tu su i raznovrsne zabave u Party Areni, u pubovima, na stazi, te nezaboravni doček Nove 2015. godine.

Dodatne informacije možete pronaći i na Facebook stranici festivala.


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare