To je to što me zanima!

Knöll izbacila guzu i odgovorila na provokaciju: 'Sva sreća da ne moram ništa raditi u životu...'

Ivana je od najpoznatije hrvatske navijačice na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj postala Instagram zvijezda s više od 190 tisuća pratitelja, a svoje obožavatelje često razveseli provokativnim fotografijama
Vidi originalni članak

Jedna od najstrastvenijih hrvatskih navijačica, Ivana Knöll (27), ponovno je 'zapalila' društvene mreže, i to fotografijom s Korčule.

Pozirala je na poznatim stepenicama grada u prozirnim hlačama, a u prvom planu se istaknula njezina stražnjica. 

Pogledajte 24 pitanja s Ivanom Knöll:

I dok su joj neki obožavatelji pisali kako ima 'guzu od milijun dolara', drugi su je pitali je l' radi nešto u životu osim što se naslikava. 

- Sva sreća da ne moram ništa raditi - našalila se Knöll koja je na pitanja obožavatelja odgovarala u kupaćem kostimu. 

NA METI HEJTERA Knöll pozirala s odjećom: 'Prvi put obučena, a draža si svučena'

Ivana je od najpoznatije hrvatske navijačice na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj postala Instagram zvijezda s više od 190 tisuća pratitelja. Ovo je ljeto obradovala pratitelje atraktivnim fotografijama s Nives Celzijus (38).

Prijateljice nekoliko puta pozirale u badićima, fanovi su ih 'zatrpali' pozitivnim komentarima na društvenoj mreži, a atraktivna navijačica otkrila nam je tajnu 'uspješne fotografije'.

- Pozadina, svjetlost i kadar. Najbolje fotke nastaju neplanski - rekla je Knöll i dodala kako nema posebnih priprema prije poziranja, osim kad je riječ o plaćenim oglasima.

 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Čeljo Brtika 24.08.2020.

    Zanimljivo kako se ne boje reći ovako nešto zbog čega znaju da su popljuvane. Kao ona Ecija da nije ona za kopati krumpire i da bauštelci nis uza nju.

  • sexy_trubadur 23.08.2020.

    Da budemo iskreni ,,ovakve i ne rade nista u zivotu ,,najveci napor je bio skinuti gacice i obuci gacice

  • sanja985 23.08.2020.

    stvarno mi nije jasno zakaj ste zbrisali moj komentar a napisala sam da je cura zgodna al da meni osobno te nepropocionalne guze sebuopxe ne svidaju i zbog njih izgledaju losije neg kaj bi trebale ......super tijelo s guzicetinom

Komentiraj...
Vidi sve komentare